Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hagyott ott a lány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyott ott a lány, ha csak egy kicsit nem foglalkoztam vele?

Figyelt kérdés

kinéztem valakit pénteken, beszélgettünk, szombaton csók... majd egy pár napig nem történt semmi, a számát se kértem el (internet korát éljük), amúgy sem kell elkapkodni, továbbá kicsit húzni kell a lányt, nem rögtön kiszolgáltatni magunkat...

ezutáni hét vasárnapján próbáltam keresni, ingerült volt, majd pár nappal később fejemhez vágta, hogy nem járunk, mert nem gondoltam komolyan a dolgokat.

Amúgy nem tragédia, de miért lett ettől ideges? Dehát nem azt mondtátok, hogy ha van kisugárzásom, plussz kicsit lefossuk a nőket, akkor szerezzük meg őket igazán? Akkor miért nem jött be?

2015. febr. 26. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha igazan bejössz egy lánynak max 3 napot bír ki nélküled, utana ugy erzi elfelejtetted/ szorakoztal, es elkonyvel egy rohadeknak. De ettol fuggetlenul minden lany bekitheto. :)
2015. febr. 26. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem az ismerkedésnél kell lefosni a lányokat... hanem amikor a figyelmüket akarod felkelteni, mielőtt még randiznátok,. Amúgy egészséges önbecsülésű embernek nem kell taktika, hisz attól, hogy párkapcsolata van, még ugyanúgy vannak hobbijai, barátai, munkája, vagyis nem tud annyira rágyógyulni a társára, hogy az zavaró legyen. Aki dependens meg ilyen felolvadunk a szerelemben típus, az valóban sok tud már lenni.

Rám pont most nem írt rám egész nap egy srác, pedig megbeszéltük, hogy találkozunk...ez nem játszma, hanem szimpla bunkóság, egy idegennel se tenném ezt meg, nem tudom mi járhatott a fejében.

2015. febr. 26. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kellett volna mar neki egy falat hus, es te nem adtad meg neki, mostantol pedig lehet attert a vegetarianus etkezesre, csak salatapunci
2015. febr. 26. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként komolyan 1 hétig ignoráltad???
2015. febr. 26. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:

2-3 naponta azért illik keresni. Aki csak hetente akar találkozni az ismerkedős szakaszban, azt úgy könyvem el, hogy nem érdeklem igazán - ami általában így is szokott lenni.

A számát is illik elkérni az elő randin. Az elején mindent meg kell tenni, amiből azt gondolja, hogy komolyan akarod vele. Majd utána lehet éheztetni, ha akarod, de az meg kegyetlen. (Én már azt is kidobnám, mert akinek fontos vagy, az keres - és aki neked is fontos, azt te is keresed.)

2015. febr. 26. 23:54
 6/9 A kérdező kommentje:
de nekem mindig azt tanitották, és énis azt láttam, hogyha foglalkozol vele, akkor pincsi vagy, elveszted a tartásod, megun!!
2015. febr. 27. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:
hálistennek nem áll fenn a veszélye annak hogy szaporodj
2015. febr. 27. 00:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az a baj, hogy nem nagyon érzed az árnyalatokat :D

A "ne tapadj rá" egy jó tanács, de nem azt jelenti, hogy "smárold le a buliban, majd egy hétig felé se nézz" :D

2015. febr. 27. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, hogy tök értelmetlen a taktikázás, ezek nem ilyen kőbe vésett szabályok. Nekem fájna, hogy ha egy srác, aki nekem tetszik, úgy tűnt én is tetszem neki, egyáltalán nem kommunikálna velem. Szerintem a három nap is sok, érdemes néha ráírni azért, hogy jól érezted magad vele, vagy éppen elkérni a telefonszámát. Attól még nem tapadsz rá vagy zaklatod...
2015. febr. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!