Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele menjek egy ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam aki már írogatott pár lány osztálytársamnak és már lassan egy hete nekem is. Találkozni akar velem de nem is tudom mit csináljak. Annyira rosszul esik h előttem már írt a szebbeknek.....csak ugye ők mind lerázták..szerintetek érdemes belemenni egy ilyen kapcsolatba?2015. febr. 26. 18:45
1/5 A kérdező kommentje:
Jaa 17 éves lány vagyok
2015. febr. 26. 18:46
2/5 anonim válasza:
Kanos :D Ismerek pár ilyet, mind életképtelen. Viszont próbálkozik ami férfi részről helyes.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes belemenni...
4/5 anonim válasza:
Jah és ha tetszik neked, és úgy gondolod boldog is lennél vele, bolondítsd magadba.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) hát annyira nem jön be. Facen irogat rendes meg aranyos de amikor személyesen beszélünk bunkó :@
2015. febr. 26. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!