Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok vonzalmat kelteni msn-en egy lányban?
Nincs sok esély rá, az msn elég személytelen.
Hehe:D Esetleg kiteszel egy jól sikerült képet magadról, megcsinálod menőre a neved, linkelsz pár jó zenét neki, hangulatjelekkel variálsz. Jobb ötletem nincs :)
Az 1.nek teljesen igaza van. Én még hozzátenném, hogy sokat számít a szöveg. Én kb. 3 éve kezdtem kiismerni a lányokat, ill hogy mi kell nekik. Bármikor előadok olyan szöveget, hogy a csaj belémesik (esetek 90%ában). Ez rengeteget számít.
Ne aggódjatok, aki tetszik, annak nem tudok, mert beparázok XD
Senki sem tökéletes csajozás téren... :D
Szia! Lehet, h régimódi vagyok de egyre figyelj: helyesírás!!!
Nyilván nem baj ha becsúszik 1- 2 baki de az mindenképp bizalomgerjesztő és némi komolyságra vall ha odafigyelsz rá. A többit már előttem leírták.
Hajrá:)
Ja, ne tégy túl sok kétértelmű célzást ha komolyban töröd a fejed.
Helyesírásra nem hinném, hogy figyelni kéne. A mai lányok, hogy beszélgetnek? Sajnos van tapasztalatom e téren.
ció, szijjah, mizujsh?, puszee, arcsee, ribikeh^^, karcsi (mármint karácsony), pill telcsi, szerii van, hh?, b+, m1, na puszikah (v puszcsi), majd tall, tsók!
Na "szal". Érdemes figyelni a helyesírásra? Én nem szoktam, mert pont hogy ősi darabnak néznek. Az a baj, ha nem alakulunk hozzájuk, akkor esélytelenek vagyunk.
Nah puszikah^^ XD
19/f
Nekem fontos a helyesírás...komolyságra vall
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!