Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem cigizem, nem iszom (egyáltalán nem) és ez mért ciki? Lányok szerint ez gáz de mért? És nem azért nem csinálom, mert okoska vagyok vagy jófiú. Szinte minden hülyeségben benne vagyok.15/f
Mér lenne az.Én már 22 éves vok,és se cigi,és nagyon ritkán iszok italt,mert nem bírom egyáltalán,de nekem nem is igazán lehet egy az,hogy sportolok,másrészt vacakol a szívem egy kicsit,plusz a vérnyomásom néha ingatag.
Nem kellenek ezek hidd el,nagyon sz@r,a cigitől bűzlesz,mint egy csöves,én cigiztwm félévet 16évesen,de rájöttem,hogy többet érek,mint ezt a vackot pöfékelni.
Mégis a társaság középpontja vok,sztem aki piál az csak hülyét csinál magából.
22F
Szerintem nem ciki. A barátom sem él ilyenekkel. Nem lennék rá túl büszke, ha egy jól sikerült buli után nekem kéne hazatámogatnom...ehhh...
23L
örülj neki, hogy meg tudod állni.. ritka az ilyen fiú...
én se iszom, és nem is cigizem, és boldogan élek nélküle:)...még nem haltam bele,lehet így és élni, nem attól leszel rendes ember, ha iszol és cigizel, ráadásul hamarabb meg lehet halni tőle! ne hogy azért rászokjál mert ez a "menő"!!!
csak ne próbáld meg !!! mert a cigi-re nagyon könnyen rá szoksz am én csak alkoholt iszok de azt is csak szilveszterkor xD
De sztem erre legyél büszke!
le írom azt ami a biológia könyvemben van remélem ez azért egy pár embert el is rettent a dologtól és abba haggyák vagy nem próbálják ki!
nyelv:tompa íz érzékelés
fogak:sárga le rakódás még akkor is ha sokat mosod
ujjak: sárgás barna elszíneződés
idegrendszer:izgalmi és mérgezési tünetek
légutak:dohányos köhögés krónikus hörghurut TÜDŐRÁK!!!
szív:fájdalom,szívizom elhalás!
bőr: fakó ráncos akár 25 évesen már
végtagok: izomfájdalom hidegérzet szövetelhalás!!!
IvarszervekF:kóros hímivarsejtek(nagyobb esélyel lessz fogyatékos gyereked) merevedési problémák
IvarszervekL:peteérés zavar a magzatnál kis születési súly fejlődési rendellenesség!
és még a környezeted is megérzi ugyan ezeket sőt lehet h jobban is!!!
remélem hatok egy pár emberre de ha nem az se baj de legalább tisztában vagytok vele és ezt el mondhatod a barátaidnak is!
Ugyanilyen vagyok énis mint te kedves kérdező!
És nekem is ismerősek ezek
énsem iszom sem cigizek.A cigit nemis emlegetik hanem a piát, azthiszik menőnek érzik magukat tőle.Sz*rd le őket magasról majd később fordul a kocka és te fogsz rajtuk nevetni
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!