Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már régóta követek (ask, facebook) de csak 2 hete sikerült ráírnom. Nagyon szimpatikus számomra, és szeretnék tőle többet, de viszont nem az a r*bancos, könnyen megkapható típus, hanem okos, értelmes, intelligens és van fogalma az életről, és hogy hogyan is kell élni, hogy kell viszonyulni az emberekhez stb.. az ilyen lányokat a legnehezebb úgymond 'felszedni', de nekem ez nehezebb is, mert kicsit szerencsétlen vagyok, nem úgy sikerültek a dolgaim a lányokkal ahogy az eltervezem, pedig nem vagyok egy ronda gyerek sem, az eszem és a szívem is rendben van mások szerint, de valahogy mégse... visszatérve a lányra, mint arra számítottam nem igazán nyílik meg előttem, az első napokban folyamatosan én kérdeztem tőle, persze sablon dolgokat, nem személyeskedtem, de nem igazán éreztem a viszonzást alig jött vissza kérdés, és néha már törnöm kellett a fejem hogy mit írjak/kérdezzek hogy ne maradjon abba a beszélgetés, de aztán rám írt később, kérdezett is párat, talán érzem hogy érdeklem, de nem igazán halad előrébb az ismerkedésünk, nem nagyon van érdekesség a beszélgetésünkben, és nem tudom hogyan tovább. Talán kezdjek el személyesebb kérdéseket kérdezni tőle, vagy esetleg egy személyes tali?! (ami nem volt még egyébként) egy városban lakunk, de nem igazán vannak közös ismerőseink akiktől érdeklődhetnék. Nem tudom mit tehetnék. Szerintetek? 18F és 16L :)2015. febr. 24. 22:56
1/1 anonim válasza:
Szerintem egy tali lenne a legjobb, ott minden kiderül, nem kell gondolatolvasnod, és végre mozdul valamerre a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!