Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetek még ezzel a lánnyal vagy ez már vesztett futam?
Kb. 3-4 hónapja találkoztam egy lánnyal.
Felvett MSN-re és egy darabig ott beszélgettünk elég sokat amint felléptem rögtön írt rám az elején egy kicsit már zavaró is volt, hogy ahogy felléptem írt volt találkozás, közös filmnézés és nagyon jól éreztem magam és ő is.
Ahogy telt múlt az idő én nagyon megkedveltem ezt a lányt olyannyira, hogy beleszerettem.
És kb. 1 hónapja olyan mintha valami fal lenne köztünk nemsokat beszélünk vagyis beszélünk de nem olyan hangvételü ezek a beszélgetések mint régen.
De ma írtam neki MSN-en és megint kezdtem érezni valamit nem olyan volt a beszélgetés mint rég amikor megismerkedtünk, de valahogy több mégis egy kicsit csak.
Most mi tévő legyek?
Most akkor már kihullt az a tűz nála ami volt vagy még fel lehet valahogy éleszteni ezt a pislákoló kis tűzet?
16 éves a lány akit igencsak megkedveltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!