Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetek még vele?
Figyelt kérdés
van egy srác akibe naon szerelmes vagyok. voltak fiúk akik naon tetszettek, de őt nem tudtam kiverni a fejemből és még mindig szerelmes vagyok belé. régen naon jool elvoltunk igaz az tényleg naon régen volt. azóta nem is naon beszéltünk mert sztem totál elfelejtett de nem meglepő azok után amiket a fejéhez vágtam de valahogy elszeretném érni hogy felfigyeljen rám szoktunk szemezni meg voltak olyan pillanatok amikor tudtam hogy ott az alkalom hogy dumáljunk de valahogy mindig elszúrtam.tudnátok ötleteket adni ???? lécci segítsetek!!2009. szept. 7. 17:24
1/8 anonim válasza:
Mivel azt veszem ki a szavaidból h már jártatok valószínű ismer téged. Szval csak nagyon kicsit próbáld meg a női praktikákat..próbálj a beszélgetés közbe sokat mosolyogni, mint egy igazi vidám lány azt szeretik a pasik:D :) de inkább barátságnak tűnjön ha felfigyel arra az életvidám és kedves csajra akk észre fogod venni.. mert majd nem bír magával :D :D
2/8 anonim válasza:
Inkább tanulj meg irni...Naon jool:)
3/8 anonim válasza:
Ez a "naon" meg a "jool" nagyon IDEGESÍT!
Tanulj írni mint az előző is írja.
4/8 A kérdező kommentje:
na pufff!nekem tetszik mindenkinek más tetszik de én már ezt megszoktam hogy így írom XD am köszi ez elsőnek de am. nem jártunk csak megcsókoltam és sztem nem kellett volna bár aztán nem szólt semmit és mintha em történt volna semmi elvoltunk de mintha valahogy jobban ragaszkodott volna hozzám .
2009. szept. 7. 18:58
5/8 anonim válasza:
Sztem itt az is lényeges, amiket a "fejéhez vágtál".
6/8 A kérdező kommentje:
hát elképzelhető!ha tehetném megváltoztatnám azt amit tettem de sajna ez nem lehetséges:( majd lesz valahogy!de azért amit lehet azt megteszem hogy észrevegyen.
2009. szept. 9. 16:34
7/8 anonim válasza:
igen
aztan jol meg fog hagni, 2 het mulva ott fog hagyni, es naon naon naon .... NAON szomoru leszel :P
8/8 A kérdező kommentje:
végül is ha otthagy két héten belül akk sztem elkezdek gondolkodni azon hogy megérte e.ha szakítunk is, talán barátok megmaradunk de még csak dumálni se szoktunk tehát ha nem leszünk együtt otthagyni nem tud :) am.köszii!
2009. szept. 9. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!