Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem az egyik fiúba mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akivel jóba vagyunk de az egyik lány oszt.társam is szerelmes belé. De én akarok vele járni. Nem tudom mit tegyek.lécci sokan segitsetek,szerelmi bánatom van:(2015. febr. 22. 21:08
1/8 anonim válasza:
Kész van a matek lecke? Fogmosás és alvás. Üdv: A tévé maci.
2/8 anonim válasza:
És ezen mit lehet segíteni? Ne játszd túl a szerepedet, ne cselekedj úgy csak azért, hogy imponálni akarj neki, de azért add tudtára, hogy szereted. Aztán vagy téged választ, vagy a másik lányt, vagy egyikőtöket sem.
4/8 anonim válasza:
Húúú milyen heves a kisasszony, ilyeneket még a bogarak is nagyobb ívben kerülik ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Xddd,nem hiszem el hogy nem lehet normálisan segíteni a másikon,de legalább 1normális volt
2015. febr. 22. 21:17
6/8 anonim válasza:
Figyelj aki ilyen erőszakos mint te... Csodálom, hogy még nem jött össze vele. Vedd elő a csőröd, mint itt aztán megy utánad, kivéve ha több kell neki.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
a linken található kérdésre nincs is válasz!?!?Wat??xdd
2015. febr. 23. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!