Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt hazudta, hogy dokihoz megy közben egy csávóval találkozik? Menjek oda? Verjek be kettőt nekik?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 09:19
31/55 anonim válasza:
Ha nekem szólt, amit mondtál, akkor tévedsz. De ha egy kapcsolatban semmi bizalom nincs, mi értelme? Én ilyen helyzetben is próbálnék bízni, ha meg valami történik, azt azért a viselkedésén is észrevenni.
32/55 B.Dávid válasza:
Szerintem jelenetet semmiképp ne csinálj, ne üss meg senkit. Soha nem értettem h ilyen szituációkban miért a harmadik személyt akarja mki ütni-vágni. Lehet h nem is tud rólad, mivel a csaj hazudhatta h szingli. De ha tud is, tudtommal ő nem tett neked semmiféle hűségesküt, vagy hasonlót. A barátnőddel el kell számolnod, de vele se úgy h leversz neki egyet. Meg persze az is lehet h tényleg baráti találkozás, csak nem meri elmondani még ezt se
33/55 anonim válasza:
hivd fel,jól mondja az ember,kinyomja f* sz lóg ki a szájából,felveszi kérdezd meg mit csinál.
34/55 A kérdező kommentje:
felhívva, azt mondta,hogy az orvosi rendelőben vár...mondtam neki,hogy akkor oda megyek érte kocsival mert úgy sincs gondom, azt mondta,hogy nem kell fáradni mert barátnőjével megy shoppingolni...
2015. febr. 20. 10:39
35/55 anonim válasza:
Fú te legyen agyad,hazudik,akkor tuti félre megy. Sajna ilyenkor is a legegyszerübb magyarázat a legvalószínűbb.
36/55 anonim válasza:
Háááát szerintem most kéne átslattyogni hozzájuk és megkérdezni, hogy minden rendben van e, és mikor szólítanak. Tudod cinikusan, elegánsan. Aztán szépen soha többet nem szólni hozzá.
Mint a vízfolyás hazudik... szakító ok.
37/55 anonim válasza:
Talán a beteges féltékenységed miatt titkolózik, miért ne lehetne fiú barátja? Persze jobb lett volna, ha meg mondja az igazat.
38/55 anonim válasza:
Dowd neked normáis nőd van.
Nekem nem lesz. Szóval nálam a gagyi szabályok érvényesülnek :S
39/55 anonim válasza:
Persze, legyen fiú barátja, de akkor a párját is úgy válogassa meg, hogy olyan legyen, aki elviseli. Gyanítom, hogy egy hasonló nyitott beállítottságú valaki már nem jönne be neki :D Van aki féltékeny típus és van aki nem, szerintem valahol itt is kezdődik az összeillenek-e, vagy sem.
40/55 anonim válasza:
Bizony, nagyon is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!