Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzó huszonéves srácon: lányok ti mit szóltok hozzá? Nem visszataszító? Szívesen randiznátok / összejönnétek azzal aki ilyet visel? Fémszínű vagy fehér legyen? A drótja nem baj ha fémszínű?
Sajnos tapasztaltam, nem hallottam.
Nekem szépen álltak a fogaim, csak a két szemfogam helyén még bent voltak a tejfogak és mivel nem akartak kiesni, operálni kellett és emiatt 3-4 évig hordtam fogszabályzót.
Konkrétan annyira meghúzták a drótót a fogaimon, hogy mikor levették elvolt csíkozódva a két első fogam, meg a tappancsok levételekor belecsiszoltak a fogaimba és azokon a helyeken most mindenhol pöttyös mert lyukasodik.
Szóval nekem mindenképp muszáj volt a fogszabályzó, de azért mondom, hogy ha neked amúgy szépen állnak a fogaid akkor nem éri meg.
Vagy csak én fogtam ki idióta orvost...
Amikor nekem volt beragasztott fogszabalyozom, meg csak talalkozni se akart velem senki azalatt a 2,5 ev alatt :(
Reszvetem. De megerte, mert szep lett a fogsorom. Csinalj addig 1-2 nyelvvizsgat, tanulj meg nyelveket.
Miért lenne visszataszító?
Nekem is volt 15-16 éves koromban. Már most nagyon csúnyán áll, visszament az eredeti helyére az egyik. Na ez a visszataszító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!