Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után akarjak tőle valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után akarjak tőle valamit? 21/F

Figyelt kérdés
Voltam randizni egy csajjal,teljesen normálisnak tűnt mondta hogy szeretne már egy komoly kapcsolatot és összeköltözne màr valakivel ha lenne pasija tényleg normálisnak tűnt nagyon,dolgozik is,suliba is jár,normálisan öltözködik.Erre ma küldött egy képet hogy 2 doboz gumi van nála mindig.Hát melyik csaj jár 2 doboz gumival? mert szerintem csak az aki a bulikba meg ahol tud lefekszik valakivel.Minden kedvem elment a csajtól.Ti mit gondolnátok?
2015. febr. 17. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy utalni akart arra, hogy dugna veled. De végül is a te meglátásod is elfogadható, csak abban kevesebb a punci.
2015. febr. 17. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyi miatt szerintem ne ábrándulj még ki! Ismerkedj vele, előbb-utóbb kiderül, ha gázos a csaj.

Lehet, hogy csak utalni akart rá, hogy ő már egy lépcsőfokot továbblépne.

2015. febr. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!