Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, 13 (lány)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, 13 (lány) vagyok és teccik egy szintén 13 éves fiú, hogy tudnék rá nyomulni?

Figyelt kérdés
még évközbe visszautasított de most nyáron 1 hétig mind ketten táborba voltunk és a barátnőm szerint totál belém van zúgva meg folyamatosan bámul ,és a haverja is monta hogy belém szerelmes és utána meg egy másik csajjal lógott .és én írtam neki és montam hogy szeretem őt és nem írt vissza de nagyon szeretem őt segítsetek lécci
2008. aug. 23. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább ne nyomulj rá,mert lekoptathat,inkább ismerd meg,végezz olyan hobbikat ,amikat ő :) Ez nyerő ügy.

Vagy szemezz vele és mosolyogj rá,csak megbátorodik,és te is,szeritnem is teccel neki:)

Lehet,hogy zavarába utasított vissza..egy kapcsomnál ilyen volt és 2 évig együtt voltunk!

Hajrá!=)

2008. aug. 23. 12:07
 2/4 anonim válasza:
100%
Szia!ha szereted őt akkor beszélj vele hogy most tetszel-e neki vagy nem.Ha tetszel neki akkor előtted a lehetőség ha mésem akkor felejtsd el és biztos találsz magadnak egy sokkal jobbat!Sok szerencsét!
2008. aug. 23. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem is jártok, ne írj neki olyat, hogy szereted. Ne add ki magad ennyire, mert ezzel vissza is lehet élni nagyon. Inkább hívd el randira. Kérdezd meg, hogy nincs-e kedve sétálni egyet, vagy elmenni fagyizni, kirándulni. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást jobban, kérdezz tőle személyesebb dolgokat, ne csak felszínesen ismerd. Utána rá is kérdezhetsz, hogy tetszel-e neki, és megmondhatod, hogy ő tetszik neked. De azt, hogy szereted, csak akkor mondd neki, amikor már valóban jártok, olyan oldaláról is megismerted. Mondjuk én mindig megvárom, hogy a fiú mondja először.
2008. aug. 23. 13:07
 4/4 anonim válasza:
Tudom nehéz vele beszél STB de beszélned kell vele ( Tapasztalatból mondom) Ha rendes értékelni fogja.És ne nyomulj tulságosan csak természetesenm mennyetek el sétálni STB és ne akkor mondd meg neki hogy szereted mikor ott vannak a barátjai.
2008. aug. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!