Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egerben merre vannak a legjobb helyek randizás céljára?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 10:55
2/10 anonim válasza:
Szép csendes, beszélgetős helyre gondoltál, vagy beülősre?
3/10 anonim válasza:
Történelmi városunk gyakorlatilag bárhol biztosít erre a célra helyet,dobó tér,kisdobótér,népkert,sétáló sok részén stb.
4/10 A kérdező kommentje:
Csendes hely és beülős is érdekel:)
2015. febr. 16. 11:11
5/10 anonim válasza:
Ha jól tudom a várban nyílt egy török kávézó, még nem voltam, így nem tudom milyen, de képek alapján én elmennék oda randizni. Személy szerint imádom a palacsintát, szóval nálam a Palacsintavár is nyerő lenne. Éttermet illetően talán az Elefanto. De amúgy menjetek korizni, amíg megtehetitek. :)
6/10 anonim válasza:
plázába beülni kajálni, meki, érsekkert, gödör, strand nagyonjo!! de amugy ha sétálgattok egerbe az is jo elfoglaltság mert szép hely esetleg minaretre felmentek.
7/10 anonim válasza:
ilyen sokan vagytok egriek?:D
az a török kávézó szerintem tök jó ötlet
8/10 anonim válasza:
A La Isla is jó szerintem. Nincs dugig soha, jó a hangulata is a helynek. Enni és koktélozni ezesetleg egyaránt tudtok.
25l
9/10 anonim válasza:
én jópár éve vittem csajt ide:
vannak eldugott sarkok ahol senki sem lát és bármi megtörténthet
10/10 Kazgabrob válasza:
Főképp amióta tulajdonos váltás volt, remek hellyé vált erre a célra az Artist. Nagyon hangulatos, brutál választék töményital kollekciójuk van, remek egri boraik, és mint mondtam egy remek atmoszféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!