Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány egy ideje tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány egy ideje tetszik, ezt el is mondtam neki egy levélben?

Figyelt kérdés
Van egy lány egy ideje tetszik, ezt el is mondtam neki egy levélben és bonbonnal. Nos nagyon jó lány barátom volt és ő is küldött egy levelet amiben visszautasított és azt mondta nem akar elvesziteni mint barátot, nos azóta teltek a napok. Az egyik legjobb haverommal össze akart jönni, de amikor este beszeletem a szerelmem legjobb barátnőjével kiontottem neki is a szívemet és ő elmonda neki hogy képes lennék meghalni érte. A barátommal épp hogy járni akart amikor leirta neki a barátnője. És erre azt mondta neki hogy maradjanak barátok pedig úgy tudtam szeretik egymást. Kérdeztem hogy miért nem jár vele erre azt írja: Mert te fontosabb vagy mint ő, nem akarlak elvesziteni mint barátot. Ez nemtudom mit is jelent lehet hogy kedvel? Inkább egy barát mint a szerelme? 13/F

2015. febr. 15. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Basszus, te iszonyat szerencsés vagy! Remélem megérdemled ezt a lányt.
2015. febr. 15. 22:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Én utána beszéltem haverommal azt mondja nem bántja a dolog.De engem meg igen :// Nem értem pedig írtam neki (haveromnak) hogy csúnya vagyok nem jöhet össze.
2015. febr. 15. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:
te jo isten, tömeg szerencsétlenség....
2015. febr. 16. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!