Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem. Mit tegyek? Lépjek én? Vagy hagyjam?
sziasztok...
lenne egy kérdésem..kérlek segitsetek...x/
van egy fiú 18éves (szűz)
régóta ismerjük 1mást...de egy ideje félreérthetően viselkedik...(pl.buszon mondja üljek az ölébe,simogatja a lábam...nézi a suliba ahogy pucsitok<---nem is tagadja ezt le,majdnem mindig megvár suli után..együtt megyünk reggel..és alapból félreérthető dolgokat mondd)
ebben csak aza furcsa,hogy ő egy zárkózott fiú..ugyértem nem mutatja az érzéseit..és nem tudom mit akar..:( Help Pls!! :)
xĐ
lehet részletesebben kellet volna leirnom csak féltem akkor nem olvassátok végig..:D
am háát éns ugyanezeket csinálom vele..:D
szall...ezért nem tudom mit csináljak mert mondja is h mennyire jó neki..
köszike
ez még nem volt..
kiváncsi voltam ti mit gondoltok...:D
nah meglesz ;)
^^
oksaaa:D
szia.
Nekem nincs véleményem, csak érdekelne, hogy azóta megvolt-e a szájrapuszi, vagy esetleg több is..?(:
(én még nem írtam ide..)
L/15
'nézi ahogy a suliba pucsitok' ?????
érdekes, én tanulni járok oda....
18/L
Hmm. Jártam hasonló cipőben.
18 volt a csávó ( szűz )
ÁLLÍTÓLAG szerelmes volt belém, éjjel nappal jött utánam.( nem jöttem vele össze )
Hagytam h átöleljen,simogasson stb..
Csók nem volt. 2 hónap után feladta a várást..
később kiderült, már el akarta veszítenib a szüzességét..
És úgy érezte jó alany lehetek, már csak azért is, mert könnyen beleszeretek abba aki " viszonozza " a szerelmet..
De én nem adtam neki a szüzességem :)
Nem szeretnék se veled, se ellened lenni..
De remélem leveszel valamit ebből ;)
majd írd le mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!