Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legjobb barátnőm összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm összejött azzal a sráccal aki tetszik :s mit tegyek?

Figyelt kérdés

egy hétig beteg voltam és utána odajön a barátnőm, hogy tudja, hogy ez szörnyű lesz nekem, de megmondta a srác neki, hogy szerelmes belé.

Ez előtt egy éven keresztül vígasztalt, mert anno ez a fiú bunkó volt és tök lazán lepasszolt engem. Egy évig szerelmes voltam és most nem tudom mit tegyek. Legyek a barátnő aki végighallgatja az áradozásokat, vagy legyek egy kicsit önző és foglalkozzak azzal, hogy ez nagyon bánt? L14

2015. febr. 13. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy barátság többet ér egy szerelemnél, én a lány helyében visszautasítottam volna a fiút. Jogosan haragszol, de két dolgot tehetsz: vagy elküldöd a francba a barátnődet, vagy kijelented, hogy sok boldogságot nekik, de az a fiú mostantól tabutéma.
2015. febr. 13. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Éppen ezaz, hogy egy barátság SAJNOS nem ér többet a szerelemnél. Ha valakit tiszta szívből szeretsz és ő is téged, akkor érte még a legkedvesebb barátod is eldobnád (szomorú de igaz)
2015. febr. 13. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Hívd ki a barátnődet "szexpárbajra", ha lekörözöd, te vagy a jobb, és legközelebb már tart tőled.

A fiúk többsége, könnyen összetéveszti a szerelmet, az elviselhetetlen farkavezérelt vággyal, lehet hogy pillanatnyi pótléknak használja a barátnódet.

Várj egy kicsit, és vegyél egy classikus revansot.

Hű de gonosz vaok!

2015. febr. 13. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyet értek az utolsóval, a barátság nem ér többet a szerelemnél. Jó esetben a pároddal fogod leélni az életed, nem a legjobb baratnõddel. És ennyit a legjobb barátokról, tudja mit érzel és mégis összejött azzal a sráccal. Szerintem ne játszd a megértõ barátot, képzeld el mennyire fajna végighallgatni minden ömlelgést a te álompasidról.

Érthetõ, hogy fáj neked, ami történt és ezt jobb, ha a barátnõd felé is kimutatod a hamis jópofizás helyett. Ha õ így döntött, vállalja a következményeket, nem várhatja el tõled, hogy megértõen rábólintasz.

2015. febr. 13. 14:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek aki ertelmes valaszt adott :D

Igazabol sokan mondjatok h a baratom hibaja, de azt nem mondtam el, hogy o akkor nem jott volna ossze vele, ha tenyleg nem szerelmes a fiuba.

2015. febr. 13. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szép kis barátok vagytok ti, mondhatom.
2015. febr. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!