Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire nem számít a külső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem számít a külső a lányoknak?

Figyelt kérdés

Tényleg elég fura azt látni , hogy milyen fiúkkal/férfiakkal jönnek össze gyönyörű nők / lányok .

Közben a TV ből az sugárzik már jó pár évtiz3ede , hogy a nőknél sikereket csak a jóképű szénné gyúrt latin "alejandrók" tudnak elérni .

Erre körbenézek az utcán és elképedek .

Én azért nem merek odamenni a lányokhoz mert teljesen átmosták az agyam próbálom magam anyagilag fizikailag és szellemileg arra a szintre hozni amikor már egyáltalán odamerek menni leszólítani őket .

És nem jó érzést végignézni , hogy mások meg sz@rnak a világra és van barátnőjük .

2015. febr. 12. 20:02
 1/8 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2015. febr. 12. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Nah,Mr 28% megint nem hazudtolta meg önmagát XD

Ha megnézed,akkor az ilyen menő gyerekeknek átlagos kinézetű,vagy annál valamivel szerényebb bnőjük van,és ez fordítva is él.Hogy miért van ez,azt én sem tudom..

2015. febr. 12. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Te lehet h más bolygón laksz de ezen a bolygón ez nem így van.
2015. febr. 12. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek számít a külső!Van,akinek kevésbé,de azért számít.
2015. febr. 12. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Azok a férfiak tettek érte, hogy olyan barátnőjük legyen, te meg itt sírdogálsz. A jó külső jó pont, de nem spórolhatod el az udvarlást.
2015. febr. 12. 20:11
 6/8 anonim válasza:
eddig ponthogy emberek 99%ának a külső számított akikkel találkoztam
2015. febr. 12. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a belső a fontosabb. De azért álljon már meg a menet :D Vérlázító egy szép szőke lányt egy zsíoshajú b uzis kinézetű "feketével" kézen fogva menni látni. Márpedig én ilyennel (is) találkoztam.
2015. febr. 12. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdező!

Nem a média agymosásából kel kiindulni, hanem abból, ami a valóság. A nők azzal a pasival jönnek össze, aki vonzalmat tud kelteni bennük. Ez meg független attól, amit a média sugároz.

Akinek jó a stílusa, van önbizalma, és tudja, hogy mi kell egy nőnek, az össze fog jönni egy jó csajjal, viszont aki megfelel a média által beállított ideálnak, de hiányoznak belőle a fenti dolgok, hoppon marad.

2015. febr. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!