Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet legyőzni ezt a fajta félelmet? (hosszu)
hali, nem igazan szeretem az ilyen random kerdeseket feltevo honlapokat, de most ugy érzem megkell osztanom ezt a problémamat ismeretlen emberekkel, s ismeretlen ember tanacsara van szuksegem
en egy atlagos fiu vagyok. atlagos kinezet, atlagos magassag, atlagos suly, atlagos pénisz méret. nincs gyenge pontom, de nincs is kulonos erossegem (természetesen most csak külsőrol esik szó).
eddig mindig hozzam hasonloan atlagos lányokkal jártam/ voltam. Nem csunya, de nem is az a bombázo katekoria. S ezek a lányok elottem átlagos fiukkal jártak.
Holnap este viszont egy kifejezetten jo csajjal fogok randizni, s elegge bevagyok szarva. Parázok mert ismerem a csajt (egyetemista tars) már 2 eve, s láttam hogy eddig milyen fiukkal járt: 190-195 cm magas, kigyurt CR7-esekkel, akiknek 95% hogy nagyobb farkuk van mint nekem. Ok, a szimpátiat tudom kamatoztatni, de aztan hogyan tovább?
s lassan valentin nap, szal lehet szo szexrol is, s minden jel arra mutat hogy az ex pasiaihoz képest én egy szerény B player vagyok...
Haver ilyenen kár agyalni..ha nem jönnél be neki vagy nem akarna tőled semmit akkor nem is randizna veled..a szexet meg ne parázd túl! gondolom nemvagy már tesem tapasztalatlan, az meg, hogy a magasabb kigyúrt paliknak nagyobb van az hülyeség..
Viszont ezeknek a pasiknak általában nagy önbizalmuk van, amit megszokhatott a csaj..szóval semmiképpen ne mutasd magad nyuszinak, látszódjon, hogy magabiztos vagy és tudod mit akarsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!