Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzűcsGergely99 kérdése:
Hogyan szedjek fel egy láyt ai nem is ismerek?
Figyelt kérdés
Igazából az van Bp en lakunk és csak anyám szokott vele dumálni... :'D de nagyon szép .
Soha nem is beszéltünk,csak köszöntem neki,ha egy liftben utaztunk.nem tudom hány éves kb 1-2 évvel idősebb nálam én 15 vagyok.
Szólítsa meg vagy mit csináljak? Help!
2015. febr. 7. 22:54
1/9 anonim válasza:
Muteroddal milyen kapcsolatban van ? Csak ilyen szimpla szomszédság ? Szólítsd meg határozottan ez természetes :D
3/9 anonim válasza:
Mondd meg édesanyádnak, hogy mondja meg neki, hogy tetszik neked, aztán ha már ő úgyis beszél vele, hívja át hozzátok.
Amúgy meg igen, jó lenne, ha legközelebb mikor köszönsz, megpróbálnál vele beszélgetni, de valami normálisat találj ki, ne azt, hogy: "Szia, te is ezzel a lifttel utazol?".
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is ezekre gondoltam anyámmal haverok vagyunk ! :D igen valószínű hogy nem azt kérdezem te is ezzel a liftel utazol XD de köszi!
És bocsi a helyes írásért!
2015. febr. 7. 22:58
5/9 A kérdező kommentje:
bocsánatot kértem,gondolom veled is elő fordult már ilyesmi :)
2015. febr. 7. 23:02
6/9 A kérdező kommentje:
SŰRGŐS PLS!!
2015. febr. 8. 12:19
8/9 anonim válasza:
Sztem ne muterodat kérd meg hogy hozzon össze vele, az olyan gáz lenne. Lépj magadtól, menj oda hozzá, kezdj el vele beszélgetni. Amúgy nem valószínű hogy 15 évesen leáll veled egy 17 éves lány, de próba szerencse :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de azért még írhattok ha tudtok :D
2015. febr. 9. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!