Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok arra, ha a kiszemelt nőről kiderülne, hogy vágja magát ( de egyébként nagyon jól érzitek vele magatokat)?
Mondjuk pár hét után, amikor már megismerted annyira, hogy kellőképpen érdekeljen, eljuttok az ágyig, és amikor levetkőzik, látod, hogy tele van vágásnyomokkal, néhány nem túl régi is van rajta.
Vágom magam, járok pszichiáterhez, már sokkal jobb, mint volt.
Van, akinek ez teljesen tabu, de találkoztam olyannal is, akiben ez védelmezést váltott ki.
Nálatok mi a helyzet?
írjatok kort és nemet légyszi :)
köszi a válaszokat, jobbak, mint amire számítottam :)
a mentális betegség részével tudok én bánni, és egy kapcsolatot nem terhelnék vele. Ha tudom, hogy rossz napom van (mondjuk 3-4 hetente egyszer), akkor nem találkozok a másikkal.
és egyébként nálam a vágás az inkább a depresszió elkerülésére van, semmint miatta. ha érzem, hogy elindulok lefelé a lejtőn, és vágok, akkor elmúlik, és tudok tovább működni normális emberként.
ezt így lehet, hogy nehéz lenne megemészteni, de a kapcsolatot igazából nem befolyásolná, embernek ugyan az maradnék, aki előtte is voltam.
szia:)
nekem erről volt személyes tapasztalatom is, bár nem pont így. 16 éves lány vagyok és volt egy elég rossz időszakom amikor én is vágtam magam, mára már teljesen jól vagyok,de a régi hegek még látszanak és több barátom is észrevette. egy baráti társaságon belűl kavartam egy sráccal aki akkor szerelmes volt belém és már egyszer majdnem észrevette a karomon a hegeket, ezért úgy döntöttem,hogy inkább elmondom neki én hamarabb, hátha úgy jobban kezelné. Hát...őszinte leszek, kiakadt...fogta a fejét és azt kérdezgette,hogy mi a francért,meg hogy nem nézte volna ki belőlem.. De szeretett és mivel akkor már nem csináltam ezért elfogadta, szóval a végén megölelt és mondta,h nem gáz,de ne csináljak többet ilyet és látszódott,hogy aggódott miattam. Ráadásul ez a fiú abszolút nem tudta megérteni,hogy miért tenne valaki ilyet de elfogadta. Szóval szerintem egy értelmes pasi nem hagy ott emiatt
#9-es velenyevel egyet ertek.
Lelki szemetesnek fog hasznalni teged.
Ha sajat magaert nem valtozna meg, akkor majd pont erted fog? Ugyan mar!
Egy kamasz fiu elete masrol is szolhat, mint lelki szenvedesrol egy rossz kapcsolatban.
En a te korodban mentem a lanyok utan. Nehany furcsa volt, nehany egyenesen rossz es volt jo is.
Elvezd, hogy fiatal vagy. Neked is megvannak a sajat bajaid es nem haritod arra, akinek eppen van eleg.
Egy "ertelmes pasi" ugy otthagy, mint a szel.
Foleg egy olyan, aki nem csak "kavarni" akar veled.
Nem hibaztathasz valakit a sajat problemaidert, aki nem is ismer teged csak erdeklodik irantad.
"Ertelmes pasi" ertelmes lanyt keres. (Ebbol kitalalhatod a nememet is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!