Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, hogy 30 evesen?
Az normalis, hogy egy 30-on feluli pasi ugy mukodik, hogy mondjuk kerdez a lanyrol, aki csak egy ho ap mulva reagal azzal, hogy bejeloli a sracot feszbukon es a srac var pontosan egy honapot napra pontosan csak azert mert a lany is pont egy honapot (napra pontosan) vart az o reakciojaval?
Ilyen van pasiknal?Ez valami tendencia? Tehat ha en ket het mulva reagalok az sms-ere akkor o is ket hetre reagal?
amit itt leírtál, az azt mutatja, hogy sokkal több minden van itt, mint ami az eredeti kérdésedben szerepel, így az eredetileg kapott válaszok (köztük az enyém is) szerintem nem értelmezhetőek a te esetedre.
Jobban kéne ismerni a körülményeket ahhoz, hogy eldönthesse az ember, hogy ez normális-e vagy sem.
"7 honapig nem beszeltek egymassal (ennek oka volt) annak ellenere h szerelmesek egymasba."
már csak ez is megér egy misét...
meg az is, hogy a férfi érdeklődésére a nő miért gondolja, hogy az egy "bocs, de ennyi volt"-szöveg...vagy olyan kétértelmű szöveggel állt volna elő a férfi, amiből nem derül ki, hogy az érdeklődés-e vagy elutasítás?
na meg az is furcsa, hogy a férfi feltehetően ismeretlen számokról hívogatja a nőt...
vagy ez a megjegyzésed:
"Honnan tudja h ez a srac?Ez bonyolult de tudja:-))Mi tobb 100 szazalekra tudja. "
honnan lehet tudni 100 százalékra, ha az oldal nem írja ki? netán a nő feltörte a férfi felhasználói fiókját? :)
arról nem is beszélve, hogy objektív válaszhoz ismerni kéne a férfi és a nő jellemét is...
szóval egyértelmű válasz, ha van is, azt neked kell megtalálnod. :D
Utolsó: Mint kiderült (és ahogy sejtettem), a kérdés kiírója elfelejtett olyan részleteket közzé tenni, amik azért jelentősen megváltoztatják az eredeti kérdést. :D
Én nem írhatom le a részleteket, csak a végkövetkeztetést: így utólag azt gondolom, hogy a bizonytalanság miatt vár mindkét fél a válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!