Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok már ilyet? Miért csinálják vajon ezt? 20/F
Figyelt kérdés
2.alkalommal történik az hogy egy csajjal megbeszélem hogy találkozunk és nem ír aznap semmit,csak kb este 10kor hogy uu bocs most keltem fel vagy valami hasonlo gagyi indok.Ma az volt hogy megbeszéltem egy csajjal hogy 4 kor talalkozunk erre ir fel 4kor hogy közbe jott valami de 1 ora alatt vegez szerinte,de nem ir azota se pedig fent van folyamatosan.Szerintetek bolond az ilyen vagy miert csinalja?Beszeljek ezek utan vele ha eltunik igy egesz nap amikor megbeszeljuk hogy talalkozunk?2015. febr. 5. 16:38
1/7 anonim válasza:
Mert nem mernek elutasítani ,nem képesek megmondani hogy nem akarnak találkozni veled.
Ez csúnya dolog,de tuti erről van szó.
20L
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet tényleg közbe jött valami. Még csak a 2. alkalom? 100. után örülni fogsz annak az egy talinak is :D
3/7 anonim válasza:
"Beszeljek ezek utan vele ha eltunik igy egesz nap amikor megbeszeljuk hogy talalkozunk?" Mérlegeld, hogy mennyi időt és energiát fektetsz a csajba és mekkora "profitot" hoz (mekkora az esélye a szexnek, mennyire néz ki jól a csaj...) és ezután dönts.
4/7 anonim válasza:
#2.
Közbejött valami és közben végig online?
Na nehogy már, ezt te sem hiszed el :D
5/7 anonim válasza:
#4 Mobil(Mobilinternet már mindenhol alap szinte), számítógép is maradhat bekapcsolva.( Én 0-24ben vagyok fent FB-n) Akkor ciki ha tevékenykedik is közben. #2-es voltam.
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom,nekem is be van kapcsolva a net egész nap,de ha nem beszélgetek facen vagy nem nézegetem a falat,akkor csak a bekapcsolt net miatt nem mutat elérhetőnek.
7/7 anonim válasza:
Mobilon elég ha fut az alkalmazás és online-ra van állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!