Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanni185 kérdése:
Mi a vakrandi?
Figyelt kérdés
#Djrvrhr
2015. febr. 4. 10:21
2/11 anonim válasza:
ugyanolyan mint a rendes randi csak nem tudjátok h a másik h néz ki.
3/11 A kérdező kommentje:
Ja értem. Csak én azt hittem hogy az a vakrandi ha elhív egy fiú sétálni stb.. És csak ő tud róla hogy ez vagy randi. De lehet ilyen is?
2015. febr. 4. 10:27
4/11 ElnökÚr válasza:
Bekötött szemmel kell elindulni itthonról
5/11 anonim válasza:
Ilyen is lehet.
De mint az elöző: az a vakrandi ha még nem látták egymást, nem cseréltek fényképet sem és csak a beszélgetések miatt érzik egymást szimpatikusnak és akkor találkoznak.
Volt már ebből sikeres párkapcsolat is, csalódás is.
6/11 anonim válasza:
szerintem a vakrandinak csak az az egy példája van :D
7/11 anonim válasza:
A '80-as évek előtt gyakori volt, hogy újság alapján randiztak, fénykép nélkül. Vagy közös ismerős szervezett találkozót 2 ember közt, akik nem ismerték egymást. Régebben sokaknak nem volt fényképezőgépük, mégis ismerkedtek a lakóhelyükön kívülről. Ma már csak ritkán van vakrandi, de számítógépes ismerkedésnél is előfordulhat.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem. Mert egy fiú elhívott talizni valamikor. És sétálgatni. De azt mondta hogy egyedül is mehetek, de ha gondolom akkor barátnőt is. És ha brátnőmmel mennék akkor is vakrandi lenne?. Vagy az már nem számítana annak?
2015. febr. 4. 11:06
9/11 anonim válasza:
Ha viszed a barátnődet is akkor már nem randi.
10/11 anonim válasza:
van egy olyan film hogy Vakrandi. nézd meg, szerintem jó. (romantikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!