Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy legtapintatosabban közölni egy nővel, h nem jön be? Főleg nők válaszát várom!
Úgy hogy nagyon csinos vagy,és TÉNYLEG (ezt hagsúlyozd ki!) jól nézel ki,de sajnos neked már elég régóta más tetszik.
Vagy hogy nemhiszem hogy ez nekünk összejönne,de velem is történt már ilyen,úgyhogy tudom milyen lehet most neked.de azért lehetünk barátok XD
Mindneképpen kellemetlen ilyet közölni, neked is és neki is (önbizalomcsökkentő) de valahogy csak meg kell neki mondani. Szerintem mindneképpen legyél őszinte.
Ja, és nem mond azt neki a végén, hogy "de azért lehetünk barátok".
Én férfiként útálom ha egy nő ezt mondja :( általában akkor mindíg közlöm (hacsak tényleg nem akarom, hogy a barátom legyen), hogy barátom már van elég, én a páromat keresem... bár lehet, hogy egy nőt ez annyira nem frusztrál mint egy férfit, de ezt nem tudom megítélni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!