Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira mentem kocsival és benne maradt a gumicsizma, kapa, ásó. Ez miért baj a lánynak?
Siettem hogy odaérjek, előtte a fóliasátorban volt dolgom, a cuccokat bevágtam a hátsó ülésre.
Ki sem szedtem őket.
Majd mentem a randira, és a csaj amikor akarja a táskáját berakni a hátsó ülésre, észrevette ezeket a mezőgazdasági eszközöseket.
Csak annyit kérdezett, hogy akkor most te paraszt vagy?
Itt volt egy kínos 2 perces csend, ahol a csaj egyből kitalálta hogy ezt nem kellett volna mondania, kidobtam a táskáját a kocsiból és otthagytam.
Miért ilyenek a mai lányok/nők?
Kedves Kérdező!
Ez legalább annyira volt vicces, mint egy szabadon választott vicc egy 1987-es Hahotából.
Gratulálok.
ezen a kérdésen te mit beszélnél tovább, ha a köszönés utána a 3. mondata ez volt?
rövid, de tartalmas randi volt.
Azért annyi időt kellett volna szakítanod, hogy legalább a csomagtartóba tedd ezeket.
A többit viszont megértem... nem volt szép ez tőle sem.
A mai világban nekem is először az jutott volna eszembe, hogy valami rosszban sántikálhatsz. Aztán, amit a lány mondott, de nekem a parasztról egy dolgos ember jut eszembe és sosem rossz, negatív értelemben használom. Nagyszüleim is azok voltak, sok hektár földdel anno. Na de elkalandoztam, szal én az említett kettő lehetőséget látnám a szituban. Szerintem semmi rossz nincs benne, ha dolgos az ember.
Én városi vagyok, de nem esne nehezemre, ha ezzel kéne foglalkoznom, igaz utoljára gyerekként fogtam kezembe. Párom falusi, dolgos ember és van állóképessége, bármilyen meló van, mindig odateszi magát ezt észre is veszik főnökei, dolgozott már sok helyen. Pedig nem látszik rajta.
Éltem előtte már faluban sokkal jobban bejött az a közeg és mi abban látjuk a jövőt.
Van is egy mondás.. Szerintem meg kéne őket becsülni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!