Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél mennyi idő után kell randira hívni a lány?
Azt gondoltam...
De ha az első beszélgetésnél elhívom, akkor diztosan nemet mond. Ha minden nap beszélünk, akkor hány nap az, hogy ne mondjon biztosan nemet, de ne is higyje azt, hogy nem akarok már tőle semmit.
Ha két óránként egy üzi megy akkor néhány nap múlva. Bocs, de rossz a kérdés.
A másik oldalról nézve...
Ha átküldöd a telefonszámodat azt mondom, bunkó vagy, mit képzelsz magadról, hívogassanak a partyk...k.
Ha sokáig húzod azt hiszem töketlen vagy, így a szoc.kör/barát csoportba kerülsz.
Ha gyorsan rákérdezel akkor nyomulós vagy. Ott attól függ mennyire tetszett az addigi szöveged.
Többet nem segítek :-P
5-ös
Miért lenne baj, ha barátként tekintene egy lány egy fiúra az ismeretségük elején. Később járhatnak attól még, sok barátságból lett idővel szerelem.
A levélváltásokból látni fogod, hogy mikor érett meg rá a dolog, ő is célozgatni fog rá, hogy szeretne jobban megismerni.
Szerintem ha már tudod, hogy nem ér nagy csalódás a személyiségét illetően, tehát tudsz már róla eleget, akkor megteheted.
Köszi a válaszokat!
Elhívtam és igent mondott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!