Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heterok, melegek akik szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterok, melegek akik szoktak t. keresőt használni mit rontok el?

Figyelt kérdés

Nem értem mit rontok el?

Teszem azt tetszik egy profil:

-Szia!Szimpatikus arcnak tűnsz a képeid alapján szívesen ismerkednék,beszélgetnék veled.

-Köszönöm te is szimpatikus vagy örömmel ismerkedem veled<----(tehát egyértelműen bejövök neki mert áltba válsz sincs hanem)

Ezután feldobok egy meglehetősen klisés kérdés halmazt ami szinte elkerülhetetlen mert valahol el kell kezdeni a beszélgetést.Olyanokat hozok fel ,h mivel foglalkozik ha nem vagyok túl tapintatlan akár szabad idejében vagy munka illetve mi céllal keresgél kit és mire?

Ezekre általában kapok egy egy soros választ és esetenként egy (És te?)

De én már alapból azt nem szeretem ha nekem kell harapó fogóval kihúznom a szót a másikból.

Mind egy megszoktam próbálni viszont miután lecsengtek a klisés kérdések utána egyszerűen semmibe vész a dolog.Amit nem értek mert sokszor semmibe fullad olyan emberrel is aki váltig állítja ,h nagyon helyes,szép fiatal ember vagyok és fúúúhh ,de gyönyörű stb...

Talán a kisugárzásommal van a baj bár az virtuálisan elég nehezen mehet át..

Akkor egyszerűen nem értem miért megy át érdektelenségbe a dolog holott nagyon bejövök egy adott embernek ,de én megunom faggatni egy idő után és azt várom ,h kérdezzen végre valamit ő is na ilyenkor jön az ,h hello vége eltűnik

Nem értem mert párszor ismerkedtem már és sokkal jobban ment az egész.

Most meg 5 ből 5 ember eltűnik holott legalább 3 omnak nagyon durván bejöttem kép alapján.

Mással is megtörténik ez ?

Mit rontok el szerintetek?

Mi lehet a baj?

Helyes írásra is figyelek amikor t.keresőn írok valakire mielőtt még valaki ezzel jön-.-'

amúgy meleg vagyok ,de szerintem hetero t.kereső és meleg között nem lehet akkora nagy eltérés.

2015. jan. 31. 01:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tőlem t.keresőn 10-ből 8 fiú ugyanezeket kérdezi, így unok már ezekre válaszolni. Én azt szeretem, ha lazán viccesen elcsevegünk és utána hamar talizni hív.

L19

2015. jan. 31. 07:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint egy kihallgatás.

Köszönés (ezt csak nem írtad, vagy tényleg nem szoktál köszönni?)

Hogy vagy? Mi jót csinálsz ezen a szép/esős/akármilyen napon?

Milyen jó a képeden/profilodon a..

Mindezt kedvesen, szellemesen. Az egyik ismerősöm (hetero) minden nőt Kisasszonynak szólít ráadásul ha zöld szemű akkor zöldszemű kisasszony, ha azt írta, tegnap bulizni volt akkor bulikirálynő, ha legközelebb megint ír valamit akkor azt a jelzőt teszi hozzá. Sok mosoly, könnyedség.

Ha van matrica akkor abból is 1-2 menjen. Mosoly, puszi rögtön az elejétől.

Nem-e túl-e tapintatlan-e.. hát.. ez nem udvarias, hanem behódoló. Gondolom nem ilyet keresnek.

2015. jan. 31. 09:20
 13/17 anonim válasza:
Rosszat jelent
2015. jan. 31. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem benned van a hiba! Sokan csak szexpartnert keresnek és nem is akarják megismerni a másik embert. Te meg érdeklődsz, figyelmes vagy. Erre egyre kevesebb az igény... Ezért nem találsz fiút és nem azért, mert te rontanál el valamit az elején. Üdv
2015. jan. 31. 15:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Megpróbálok változtatni.És másképpen megközelíteni a dolgokat.A válaszolók zöme szerint ezek túlságosan unalmas és érdektelen kérdések.Valószínűleg van benne

valami.

Ki emelném ,h a "mi céllal keresgél?"számomra egy nagyon fontos meghatározó kérdés.Arra vagyok ilyenkor kíváncsi ,h csak szex egy gyors dugás érdekli vagy netán egy normális kapcsolatra is nyitott?

Páran írták ,h egyre kevesebb már az igény egy normális hagyományos értelembe vett kapcsolatra.Tudom tisztában vagyok ezzel ahogyan azzal is 99,99% kuk csak egy gyors kúrásért reggelt fel és utána már a nevedre sem emlékszik.Vagy mint itt már egy srác is leírta sokan tényleg így állnak hozzá ,h úgy is vége lesz és ne keressek komolyabb célokat egy kapcsolatban.

Engem ezek a dolgok borzalmasan elszomorítanak és rettenetesen fáj.Hatalmas igényt érzek arra ,h legyen egy őszinte szereteten alapuló kapcsolatom ahol kölcsönös a bizalom és a szeretet.

2015. jan. 31. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez nem így működik ám...

Attól még, mert leszögezitek, hogy mindketten "tartóskomolyra" vagytok berendezkedve, még egyáltalán nem biztos, hogy lesz is belőle valami. Ráadásul szerintem nyomasztó, mikor valaki már az elején ezzel hozakodik elő, hogy ő hosszú távú komoly párkapcsolatot akar velem, lelki társak leszünk, öreganyámtérdekalácsa... Ez pont hogy komolytalan és nevetséges. Ennek kimondatlanul kell kialakulnia, nem pedig online leegyeztetve. Vicc így az egész.

A másik dolog, ha én ilyen szexuálragadozó lennék, akkor persze hogy azt hazudnám a sok szerelemről álmodozó tündérbogárnak, hogy "én is mióta vááágyom már tartóskomolyra.. Benned már a bemutatkozó szöveged első sora után megláttam az igazit..." Aztán tartós komoly sérüléseket hagynék csak hátra a lelkén, amit jól kidörzsöltem a farkammal.

Szóval tömören: A "milyen célból keresgélsz?" kérdésnek sincs gyakorlati haszna.

2015. jan. 31. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Előzővel értek egyet.

Ez a kérdés majdnem fölösleges. Persze, vannak akik megmondják, hogy szexet akarnak, de aki azt mondja, hogy tartósat annak egy jó része hazudik.

Másrészt. Viszonylag gyorsan (2-3 beszélgetés után) érdemes randit megbeszélni és megnézni, hogy élőben egyáltalán tetszetek-e egymásnak, nem pedig lelkizni hetekig olyannal akivel élőben köszöntök egymásnak és tovább mentek.

Amikor tőlem ilyet kérdeznek azt mondom: fogalmam sincs mi lehet egy kapcsolatból. Természetesen nem akarok egyik ágyból a másikba feküdni, de honnan tudjam, hogy pl. Veled mi lesz? Ezen sokan kiakadnak, pedig tényleg honnan tudnád néhány fénykép meg akár 20 oldalnyi írás után is?

12. voltam

2015. jan. 31. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!