Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nehéz a kapcsolatteremtés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz a kapcsolatteremtés?

Figyelt kérdés
Nagyon sok negatív élményem volt párkeresés terén, mert már középiskolás koromtól kezdve súlyos problémám a kapcsolatteremtés (nem csak lányokkal, hanem általánosságban). Ez az évek során úgy hatott rám, hogy már nem is tudom, hogy tudnám visszanyerni az önbizalmam. Van valaki hasonló cipőben? Mit kellene tennem, hogyan változtassak? 28/F
2010. febr. 9. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
szintén zenész!21f
2010. febr. 9. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
nincs önbizalmad? ha igy állsz hozzá nem is lessz.. az a baj az ilyeneberekkel hogy lelki sérült vagy... persze nem biztos hogy tehetsz róla.. 2 megoldás van.. 1 pszihiáter.. 2 elmész gyurni... pszihiáter meg gyógyithat vagy kudarc lehet gyúrás önbizalmat adhat kudarc lehet vagy nagyképü majom is lehet amivel más lányokat kergethetsz olyan helyzetbe amienben most te vagy... minden embernek maga kell hogy megtalálja a beső lelki eggyensújját..
2010. febr. 9. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem amúgy ne változz meg,magadat add,egy lány biztos ezért fog szeretni mert ilyen vagy ,és nem kell izzadságszagúan erölködni a mű dolgokért:)21f az első válaszoló
2010. febr. 9. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenki sérült valahol egy kicsit. De most nem analízist kértem, hanem pár praktikus ötletet a zárkózottságom feloldására. Amúgy köszönöm! :)
2010. febr. 9. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
A baj már ott kezdődik h a mostani fiatalság többségével mi h is akarjunk komoly kapcsolatot? Komolytalanok, átverik a másikat stb
2010. febr. 9. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként paradox módon valahol élvezem is ezt a küzdelmet magamban, mert egy állandó kihívást ad és tudom, hogy elérem a célom. Csak néha elég kemény és szenvedek..

2010. febr. 9. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

ááá, egy komolya fiatalember! no, hát hogy mit kéne tenned, nem tudom, de azt tudom, hogy ÉN mit tennék a helyedben! megkeresném, ami igazán érdekel, és amiben jó vagyok, mellette keresnék olyanokat, akiket magasról lesz*rhatok, mert az ember nem lehet ember kritikusok nélkül. ha ezt jól csinálom, akkor attól önbizalmam lesz, és észre sem veszem, de hirtelen lesz pár barátom meg egy csomó nő, akinek kellek.

sok sikert, nem megállni, rögös az út! fogadd el magad amilyen vagy, mindegy az milyen. még a legsenkibbnek tűnő ember is ki tudja hozni magából a megbecsüléshez szükséges maximumot.

-feketetej

2010. febr. 9. 14:08
 8/9 anonim válasza:
tolj el 1 g zöld gyönyört és menny el egy jó szórakozóhelyre ott majd a zizi miatt oldódik a gátlás és meglátod egyből lessz csaj :D
2010. febr. 9. 14:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösz a füves tippet, próbáltam már:) Nem keresem a kibúvókat, mert szerintem önbizalmat csak az adhat, amit tisztán én magam érek el.
2010. febr. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!