Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy parázok?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, találkozgatunk. Még sose csókolták meg és ma én megcsókoltam és nem tudom hogy hogyan élte meg. 17/F2015. jan. 26. 21:28
1/7 anonim válasza:
Ha nem lokott el, nem lehetett olyan rossz.. Amugy nem lattad az arcat utana?
3/7 anonim válasza:
Én sem tudom hogy hogyan élte meg. Nem figyelted a reakciòját?
4/7 A kérdező kommentje:
Megölelt
2015. jan. 26. 21:40
5/7 A kérdező kommentje:
De nem csókolt vissza
2015. jan. 26. 21:42
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak meglepődött, azért nem csókolt vissza. A legjobb lenne tőle megkérdezni legközelebb. De amúgy ha akar veled találkozni ezek után, az jó jel, ha húzza az időt meg kifogásokat keres, az....hát az azt jelenti hogy nem élte meg olyan jól.
És a kérdésedre válaszolva teljesen normális, hogy parázol. :)
19/L
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. jan. 26. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!