Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi volt a leghihetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt a leghihetetlenebb, legváratlanabb ok, amiért dobtat titeket?

Figyelt kérdés

Én pasiként sem értem. Pl egy hónapig tartanak egy lányt, vadul csókolóznak... aztán a pasi egy másik lány miatt dobja titeket. Illetve egyszercsak a semmiből bejelenti "bocsi, én szeretek szórakozni, túl sok időm megy el miattad, én most még szabad akarok lenni"

Tehát úgy éreztétek minden rendben van, aztán mégis valami megmagyarázhatatlan történt

2015. jan. 23. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

"bocsi, én szeretek szórakozni, túl sok időm megy el miattad, én most még szabad akarok lenni"

Ki ilyet mond, sose szerette a lányt. Mindent meglehet beszélni, ez eléggé unlogikával sé retardáltsággal rendelkező egyénre utal.

2015. jan. 23. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyereket akar, túl fiatal vagyok...
2015. jan. 23. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
az, hogy nem szeretem a csokit. de több mint gyanús, hogy nem ez volt az igazi ok :D
2015. jan. 23. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta hogy sokan néznek meg az utcán neki ez nem tetszik de szerintem erre inkább büszkék szoktak lenni a pasik hogy szép nő van mellettük és megnézik
2015. jan. 23. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Emiatt nem volt mèg kapcsolatom.

Fèlek, hogy egyszer engem is elhagynak, mert megszokottà vàlok

2015. jan. 23. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak egyik haverom, számomra kicsit vicces sztoriját tudom leírni. (Bár szegény lánynak biztos rosszul esett:( )

Szóval összejöttek egy házibuliban egy osztálytársával, aztán egy hétre rá nagyjából odament (tudni kell nagyon leszarom feje van és tényleg soha semmin nem izgatja fel magát, nem mutat érzelmeket..:D) és annyit mondott:

-Szia! Szakítok veled!

-Miért?

-Csak.

És ezzel otthagyta szegény csajt... Persze később megbeszélték, de nem értem hogy gondolta ezt:'D (Igazából amúgy nagyon nem illettek össze, és a lány is kicsit érezte, szóval mindenki boldogan távozott! :) )

2015. jan. 23. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"Már nem érzem azt, mint az elején."

Ez nem lenne gáz, ha nem két hét járás után mondja úgy, hogy az igazából csak egy hét, mert a másodikon hozzád se szól.

2015. jan. 25. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!