Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg ezt a randit?
a virág az nem rossz ötlet... Sőt! Nem ciki egyáltalán ha a lány virággal a kezében sétál. Én a virágválasztást gondolnám meg.
A vörös rózsa a beteljesedett szerelem jelképe (sex). Van még sok szép virág ezen kívül. Sok sikert!!!
Én először fehér/sárga rózsákat kaptam, aztán, amikor komoly lett, akkor jött a vörös!
Vidd valami romantikus helyre, ahol kettesben lehettek, és adj neki 1 puszit :)
De ha a 3. randinál tartotok, akkor pofára szerintme nem eshetsz
Köszi mindenki válaszát!
Utolsó válaszolónak: A két tali eddig mindig ugyanakkor, ugyanott volt, a Dunaparti sétányon, 6-kor. Nagyon szeretnék még vele találkozni, hogy legyen lehetőségem komolyabban nyitni felé, mert a legutóbbi randin is megakartam csókolni, de a helyzet nem sült el tökéletesen, így csók nem lett, de szerintem a mosolyából tudta mit akarok, csak nehogy pancsernek nézzen :(:( Hívtam mára is (tegnap taliztunk utoljára) de nem akart mert fáradt volt meg kedve se volt. Lehet h elszúrtam az egészet, vagy még van esély egy esetleges randira? Mert tudniillik a 3. még nincs lebeszélve csak tervezem :)
A Dunapart szerinem tökéletes lenne, hogy átadd a virágot, de legyen egy kis változatosság vidd el máshová. Nem vagyok környékbeli, nem tudom mik vanank arra, de valami hasonlót ajánlanék, ahol sétálgatni, padon üldögélni lehet (itt nálunk a kedvenc randi hely a park, de minden helyen más). Biztos, hogy találsz valami szép helyet.
Arra, meg hogy nem ért rá, biztos jó oka volt. És ha máris másnap hívtad el, akkor meg is értem kicsit. Ne légy már a találkozgatás elején "rámenős". Hagyjatok pár nap nyugit egymásnak, majd ha komoly lesz a dolog, ráértek akkor sülve-főve együtt lenni.
Én is azt tudom ajánlani, hogy a csók ne smaci legyen. Amikor nekem a randin a sráccal eljött a nagy perc, összevissza nyálazott, nem is találkoztunk többet :) (Ráadásul első csók volt nekem) Nem tudom, hogy hogy áll a lány ilyen téren, és hogy neked van e már tapaszatalatod, de én azt szeretem, ha elősször finom csókal kezdjük. Nem is szájra puszi (nehogy komolytalannak higyjen, ugyebár a mai fiatalok... :D), hanem épp hogy egy kicsit dugom át a nyelvem majd visszahúzom és inkább az ajkunkkal játszunk.
Sok sikert kívánok, remélem összejöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!