Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az ha egy helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy helyes pasi késik a randiról 1 órát azt simán elnézik, de ha a csúnyácska fiú késik 5 percet, leorditják a fejét?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves hármas, ha mindig késel, mindig megvárnak? Hatalmas bunkóság mindig késni.
2015. jan. 16. 10:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
tízes, ha csak a fele igaz, akkor "jó" pasi lehetsz, de illetlenség ennyit késni.
2015. jan. 16. 10:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es, mindig odatelefonálok. Időben elindulni alibizmus. Az esetek kb. 40%-ában pontos vagyok. A maradékban késem 5-10 percet.
2015. jan. 16. 10:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajtam múlik, mindig pontos vagyok. A partnertől ugyanezt várom el. Aki notórius késő, azzal nem tudok együtt lenni hosszú távon, tehát nálam ha ez rendszeres, akkor vége, és telibe tojom, hogy az illető helyes-e vagy sem.

23N

2015. jan. 16. 10:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem azon múlik, hogy ki szép és ki csúnya, egyébként erre való a telefon, hogy amennyiben késel, akkor azt jelezd. Mindegy, hogy randiról, munkáról, állásinterjúról, üzletelésről vagy bármiről van szó, amit időponthoz kötöttetek.

Illik a másik embert megtisztelni a pontossággal, vagy ha nem sikerül, azzal, hogy szólunk neki. Szerintem ez alap. Én is késtem már rajtam kívül álló okok miatt, és szóltam. Mindenkinek lehet más dolga is, amihez igazítja a többi ügyét, találkozóit. Én egyébként általában mindenhova viszek magammal könyvet, szóval legfeljebb olvasok, amíg időm engedi.

2015. jan. 16. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:
5%
Mindenkinél az összérték számít. Ha a megjelenösed 10-es, akkor lehet a pontosságod 6-os. De ha a megjelenésed 6-os, akkor legyél pontos.
2015. jan. 16. 11:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Van ismerősöm egyébként, akinek a férje mindenhonnan késik, és az esküvő előtt megmondta neki, hogy ha onnan is elkésik, nem fog igent mondani.
2015. jan. 16. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez pl nálam nem jönne be. 5 perc késés semmi azt mindenkinek elnézem. Egy órát meg senkire nem várnék. Ergo akkor már mindegy. Ha meg újra akar találkozni úgy hogy nem jött el én meg elmentem a helyszínről, lehetne mert megérteném hogy lehet valami közbejött, ami általában randi para szokott lenni.Feltéve ha megkeres mert én nyílván nem keresném ezekután.De ha kétszer eljátsza velem akkor biztos felejtős lenne.
2015. jan. 16. 14:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Az 1 óra kését semmiképp nem nézem el- mindegy hogy csúnya vagy helyes. Akkor szóljon ha látja már, hogy nem fog negyed óra késéssel sem odaérni a randira, vagy tegye át az időpontot, hogy ne induljak el feleslegesen. Aki meg szimplán ennyire nem tudja kiszámítani az idejét vagy ennyire nem vagyok fontos neki az mindenhez így áll hozzá.

akkor jobb is az ilyet elfelejteni.

2015. jan. 16. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!