Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy helyes pasi késik a randiról 1 órát azt simán elnézik, de ha a csúnyácska fiú késik 5 percet, leorditják a fejét?
Ha rajtam múlik, mindig pontos vagyok. A partnertől ugyanezt várom el. Aki notórius késő, azzal nem tudok együtt lenni hosszú távon, tehát nálam ha ez rendszeres, akkor vége, és telibe tojom, hogy az illető helyes-e vagy sem.
23N
Ez nem azon múlik, hogy ki szép és ki csúnya, egyébként erre való a telefon, hogy amennyiben késel, akkor azt jelezd. Mindegy, hogy randiról, munkáról, állásinterjúról, üzletelésről vagy bármiről van szó, amit időponthoz kötöttetek.
Illik a másik embert megtisztelni a pontossággal, vagy ha nem sikerül, azzal, hogy szólunk neki. Szerintem ez alap. Én is késtem már rajtam kívül álló okok miatt, és szóltam. Mindenkinek lehet más dolga is, amihez igazítja a többi ügyét, találkozóit. Én egyébként általában mindenhova viszek magammal könyvet, szóval legfeljebb olvasok, amíg időm engedi.
Az 1 óra kését semmiképp nem nézem el- mindegy hogy csúnya vagy helyes. Akkor szóljon ha látja már, hogy nem fog negyed óra késéssel sem odaérni a randira, vagy tegye át az időpontot, hogy ne induljak el feleslegesen. Aki meg szimplán ennyire nem tudja kiszámítani az idejét vagy ennyire nem vagyok fontos neki az mindenhez így áll hozzá.
akkor jobb is az ilyet elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!