Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves csajok! Nektek bejön ha 1 srác virágot ad?
Csak unatkozok és puszta kiváncsiságból teszem fel a kérdést.Am nem vok ez a virág küldős tipus,általában ötletesebb ajándékaim vannak.Légyszi kort is írjatok.
Én 21/F vok.
én egy narancssárga margarétától elolvadnék
L/13
♥♥♥ Oda vagyok 1 csokor vörösrózsáért ♥♥♥
♥♥♥ 13/l ♥♥♥
hm..Néhány szál szép rózsa csokorba kötve a kiszemelttől és lassan fel is lehet mosni,úgy elolvadok. :)
Szeretem a virágokat,és szép gesztus,ha viszel a randira virágot! :D
Persze,ezt sem kell túlzásba vinni,csak néha 1-1virág,hogy érezze a lány,mennyir fontos Neked.
Elárulod nekünk,hogy mik az ötletesebb ajándékok?
15/L
irtozom tölle :)
egy virág van amit szeretek , az is a karácsonyi kaktusz az asztalomon :p
L/17
bejön, de nekem elég ha csak néha-néha meglep 1 szál vörösrózsával, nem kell h ez is elcsépelté váljon ..
17/L
Lehet, velem van baj....
Kedves gesztus, persze, hogy jól esik, de nem tudok nagyon a virágokkal mit kezdeni. :/ Nem tudom... Jobban örülök pl valami olyannak, amit tudok is hasznositani. :D Pl. egy doboz sörnek vagy mittudom én XD.
De nem itélem el, mert a szánéda a fontos. És ez jól tud azért esni. (: Nem arról van szó, hanem, hogy én személy szerint jobban szeretem az olyan dolgokat, amiket valamiképp hasznositani is tudok, tudok vele mit kezdeni. :D Lehet ez bármi, de ha már virág, akkor valami cserépben, hogy sokáig ott lehessen XD
16/L
Köszy a válaszokat! ;)
2en is azt kérdezték h mik azok az ötletesebb ajándékok.Hát az a aktuális lány egyéniségétől függ.Pl. 1 ékszer,v piercing amit tud hordani.V ilyesmi.De ezek a válaszok után a virág is az eszembe fog jutni. ;)
szerintem ez aranyos ajándék:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!