Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy lányt elhívni randizni Facebookon?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, egy buliban kicsit beszélgettünk majd eljöttem. Felvettem Facebookon és szeretném elhívni randizni, mi a legjobb módja ennek? Hogy írjak rá?2015. jan. 13. 17:51
1/3 anonim válasza:
A lényeg, hogy sokat terelj. Véletlenül se jöjjön rá, hogy mit szeretnél tőle. Azzal csak elszúrnád az egészet.
Gondolj csak bele, ha megkérdeznéd tőle egyenesen, hogy elmenne e veled randizni. pff, mekkora amatőr kecifej lennél, ugye?
2/3 anonim válasza:
Hát például: Szia, nincs kedved találkozni valamikor?
Ne legyél túl tolakodó. Sok sikert 😃
3/3 anonim válasza:
De jöjjön rá csak rendesen, hogy mit szeretnél tőle.
Elkezdesz vele beszélgetni. Beszélgetsz vele vagy fél-1 órát. Aztán megkérdezed tőle:
Milyen programjaid vannak a következő néhány napban?
Aztán ha van időpont, amikor látszólag nincs dolga, akkor elhívod randizni:
Akkor mit szólnál hozzá ha holnap este randiznánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!