Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon is el lehet hívni egy lányt randizni?
Figyelt kérdés
Tudom elég gyáva meg ilyesmi de a lánnyal nem igazán találkozom. Talán a lány gyávának tartana?
16/F
2013. szept. 19. 16:01
1/12 anonim válasza:
miért ne lehetne? ha élőbe megmersz szólalni nem fog gyávának tartani
2/12 anonim válasza:
Egy szopásra is elhívhatod anélkül hogy pofon vághatna.
3/12 A kérdező kommentje:
Szóval ha élőben mondanám neki az bátorságra utalna és többet nézne ki belőlem a lány?
2013. szept. 19. 16:03
4/12 anonim válasza:
Én is elhívtam Miley Cyrus mikor még csinos volt.
5/12 A kérdező kommentje:
Légyszíves komoly válaszokat kérek! És igen Miley epic csúnya lett :D
2013. szept. 19. 16:06
6/12 anonim válasza:
Komolyan elhívtam Miley-t. Igaz, hogy nem a facebookon, hanem a hi5-ön.
7/12 A kérdező kommentje:
Elhiszem de, engem nem igazán ez a válasz érdekel!
2013. szept. 19. 16:10
8/12 anonim válasza:
Hát ha nemigen találkozol vele, akkor kénytelen vagy itt elhívni (én egyszer megpróbáltam, de sajnos visszautasított). A telefonszámát meg azért mégse kérheted el...
9/12 anonim válasza:
Amennyiben bármi chat és sms portálon lehet elhívni valakit, ezért facebookon is ellehet. Ha csak így tudod akkor így hívd. Inkább, mint hogy meg se próbáld és ne hívd.
10/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy tudom hogy hol lakik de, azért mégis nyomulósnak nézne ha egy szomszédos településre átbuszoznék , becsöngetnék és : Szia! Lenne kedved eljönni velemi valahova? Nem?
2013. szept. 19. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!