Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon is el lehet hívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon is el lehet hívni egy lányt randizni?

Figyelt kérdés

Tudom elég gyáva meg ilyesmi de a lánnyal nem igazán találkozom. Talán a lány gyávának tartana?

16/F

2013. szept. 19. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? ha élőbe megmersz szólalni nem fog gyávának tartani
2013. szept. 19. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy szopásra is elhívhatod anélkül hogy pofon vághatna.
2013. szept. 19. 16:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Szóval ha élőben mondanám neki az bátorságra utalna és többet nézne ki belőlem a lány?
2013. szept. 19. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is elhívtam Miley Cyrus mikor még csinos volt.
2013. szept. 19. 16:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Légyszíves komoly válaszokat kérek! És igen Miley epic csúnya lett :D
2013. szept. 19. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Komolyan elhívtam Miley-t. Igaz, hogy nem a facebookon, hanem a hi5-ön.
2013. szept. 19. 16:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Elhiszem de, engem nem igazán ez a válasz érdekel!
2013. szept. 19. 16:10
 8/12 anonim válasza:
Hát ha nemigen találkozol vele, akkor kénytelen vagy itt elhívni (én egyszer megpróbáltam, de sajnos visszautasított). A telefonszámát meg azért mégse kérheted el...
2013. szept. 19. 16:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Amennyiben bármi chat és sms portálon lehet elhívni valakit, ezért facebookon is ellehet. Ha csak így tudod akkor így hívd. Inkább, mint hogy meg se próbáld és ne hívd.
2013. szept. 19. 16:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy tudom hogy hol lakik de, azért mégis nyomulósnak nézne ha egy szomszédos településre átbuszoznék , becsöngetnék és : Szia! Lenne kedved eljönni velemi valahova? Nem?
2013. szept. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!