Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gazdag, sportos és jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag, sportos és jóképű pasiként miért nem hiszik el a csúnya, duci lányok, hogy nekem tényleg ők jönnek be és komolyak a szándékaim velük?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzetben vagyok emiatt, segítsetek mit tegyek
2015. jan. 13. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En is kerdeznek valamit :

MI A FRANCNAK ALTALANOSITASZ ?!

Ismered az osszes duci csajt, hogy itelkezz felettuk? Amugy meg ha csunyanak hivod oket ne csodalkozzal mar

2015. jan. 13. 14:31
 12/14 A kérdező kommentje:
olvasd végig, mielőtt írsz...írtam: duci+ ettől függetlenül csúnya..
2015. jan. 13. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem túl életszerű a kérdés, szerintem örülnének, hogy megfogták az Isten lábát. De valószínűleg csak szivatod őket, és nem véletlenül nem hisznek neked. Ha nem így van, akkor valahogyan bizonyítanod kellene az ellenkezőjét.
2015. márc. 14. 03:11
 14/14 anonim válasza:
Tudom hogy régebbi a kérdés, de azért válaszolok. Tehát, te egy sportos és gazdag pasi vagy, és az a kérdésed hogy a duci (ettől Függetlenül) csúny lányok jönnek be? Kezdjük ott hogy nem akarok értelmetlenséget írni. Azt mondtad hogy nem zavar hogy csúnya?? De ha valakit szeretsz azt nem nevezed csúnyának még akkor sem ha az. Max az nem zavarhat hogy duci. Valaki a ducibb lányokat szereti, ez teljesen rendben van. De ha valakit komolyan szeretsz azt soha nem neveznéd csúnyának mivel tetszik, vagyis te akinek tetszik, szépnek látod. Remélem nem magyaráztam túl bonyolultan. :)
2017. júl. 31. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!