Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ma szexeltem egy fúl idegen emberrel (? ) Fontos help!
Ha ma szexeltem egy fúl idegen emberrel akkor már akár holnap el is mehetek egy szűrésere HÍV szűrésre gondolok.
Nagyon parázok vagy várjak még egy hetet mert van valami lappangás ideje is ha ne aggy isten elkaptam akár már holnap kimutatja a teszt??
Idegen emberrel?? Ember! Ez nem normalis dolog, ennyire azert nem kell a szexhianytol "fuvel-faval" kikezdeni.
Utana meg jon feleslegesen az aggodas.
Legkozelebb remelhetoleg tobb lesz az esz.
Elnezest ha kicsit nyers voltam, de ilyet.
A sajar hulyeseged miatt nem masok a nyomorekok.
Kicsit nezz magadba.
Most feleslegesen aggodsz.
igen egy ótvar ,hulladék ,b*zi vagyok na elő ugrott a szög tessék....
Egy negyvenes faszi megkúrt volt gumi ,de utána orálisan is kielégítettem és a számba ment el majd lenyeltem.
3 hónapig felesleges a szűrés?
Az kemény ...nem vagyok felelőtlen mindig védekezek és kevés embernek engedem meg ,h a számba menjen ,de már fél éve nem voltam csávóval és annyira be voltam indulva ,h leszoptam és le is nyeltem.
Az még a necc ,h ez a férfi nagyon szex orientált és gyakran váltogat partnert.
De ha húzott gumit, elképzelhető, hogy szokott vigyázni nem?
Amúgy... honnan tudod, milyen, mennyire gyakran váltogat partnert, ha "fúl idegen"?
A 3 hónap hülyeség,
1 hónap után menj el vizsgálatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!