Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják ezt a pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják ezt a pasik? H lehet ezt értelmezni?

Figyelt kérdés

miért van az h ha egy fiú meg egy lány nagyon bejön egymásnak elkezdenek beszélgetni és lehetőség adódik h összejöjjenek, a fiú viszakodik és kihagyja, viszont össze jönne a csajjal csak "nem most"...

mit jelent ez?

mit gondol h hónapokig fogok rá várni?

megbeszéltem egyik pasihaverommal h megértsem h is gondolkodnak .. sőt vele jóba van az illető és szoktak beszélni rólam. neki mondta h össze jönne velem csak nem most.

haverom azt mondta, hogy szerinte most nem érzi magányosnak magát és nem akar így belevágni, mert mondta neki, hogy ha úgymond belekényszeríti magát egy kapcsolatba szándékosan muszájnak érzi h bunkó legyen a csajjal..

nem tudom .. én ha nem is szeretnék kapcsolatot pillanatnyilag de jön egy olyan ember hajlandó vagyok változtatni az elképzeléseimen :/

mit gondoltok? elsősorban pasik írjatok mert nem értelek titeket :(

előre is köszi

2010. febr. 6. 10:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen, vszínű :(:( elég félénk, és nem az a kezdeményezős fajta. de mit tudok ilyen helyzetben csinálni.. ? :(
2010. febr. 6. 13:32
 12/14 anonim ***** válasza:

én voltam a "buzás" válaszoló:D

Igen, akkor lehet hogy félénk!

Voltam én is ilyen esetben, egy félénk sráccal! Lehet hogy azt gondolja, hogy ő ne érdemel meg egy ilyen lány, mint te.... vagy esetleg csalódott, és nincs lelki ereje belemenni egy kapcslatba!

Nekem is volt egy sráccal ilyen szitum, neki is tetszettem, de sajnos nem lépett, csak barátok maradtunk, de azt tudom, h ő csalódott is már, illetve nem volt önbizalma!

Ha nem ilyen csajozós típus, akkor később érdemes közelebb kerülni hozzá, de ne erőszakosan.

Sajnos ha ez az eset igaz, akkor lehet h neked kell megtenni az első lépést.

2010. febr. 6. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Énis hasonló esetbe vok, van egy csaj, nan bejön, meg szerintem én is neki csak egy picit félénk vok, meg sajnos lefoglal pár dolog h ebbe most belekezdjek:(:(
2010. febr. 6. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem is mondtak mar ilyet. h " ő akar velem jarni, de most varjak ". na, fogtam magam, és összejöttem 1 masik pasival. aztan megint megkérdezte, és mondtam, h nekem mar van vki mas, erre azt mondta, h neki 8. hat, jo.. szal azt hiszem, h volt baratnoje, és őt csalta meg velem. aljasak a pasik. nincs mit ezen szépiteni. de ez nem biztos, h a te esetedben is igy van. én csak leirtam 1 tapasztalatomat. de lehet, h nem mérvadó, mert én is kis csitri voltam még ( 15 éves ), a pasi meg 16. :)
2010. febr. 6. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!