Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják ezt a pasik? H lehet ezt értelmezni?
miért van az h ha egy fiú meg egy lány nagyon bejön egymásnak elkezdenek beszélgetni és lehetőség adódik h összejöjjenek, a fiú viszakodik és kihagyja, viszont össze jönne a csajjal csak "nem most"...
mit jelent ez?
mit gondol h hónapokig fogok rá várni?
megbeszéltem egyik pasihaverommal h megértsem h is gondolkodnak .. sőt vele jóba van az illető és szoktak beszélni rólam. neki mondta h össze jönne velem csak nem most.
haverom azt mondta, hogy szerinte most nem érzi magányosnak magát és nem akar így belevágni, mert mondta neki, hogy ha úgymond belekényszeríti magát egy kapcsolatba szándékosan muszájnak érzi h bunkó legyen a csajjal..
nem tudom .. én ha nem is szeretnék kapcsolatot pillanatnyilag de jön egy olyan ember hajlandó vagyok változtatni az elképzeléseimen :/
mit gondoltok? elsősorban pasik írjatok mert nem értelek titeket :(
előre is köszi
ja és még annyit mondott haverom h vszínüleg úgy gondolja a pasi h ha össze is jövök vkivel elöbb utóbb vége lesz, a vonzalom viszont megmarad köztünk és akkor összejövünk ..
de annyival egyszerűbb lenne most összejönni és minen szép lenne és jó .. miért kell mindent túl bonyolítani ? :(
kérlek írjatok..
A leírtakból arra tudok következtetni, hogy a srácnak még egy kis időre van szüksége, amíg új kapcsolatot akar kialakítani. Értsd meg, mert muszáj. Nem valószínű, hogy veled van baja, szerintem egy időre mással (más elfoglaltsággal) szeretné lekötni magát. Van ilyen. Ráadásul ez remek próbája annak, hogy hogyan, meddig bírod ki nélküle, és addig milyen viszonyt ápoltok. :)
15/L
Én is ugyanezt csináltam 1lánnyal,igazából nem tudtam eldönteni hogy kell-e most nekem 1kapcsolat,átkellett mindent gondolnom,mert jóérzés szabadnak lenni mint a madár,viszont a lány meg gyönyörű volt!Döntöttem,egyedül akarok maradni,jó sokat bulizni,1éjszakás kapcsolatokat kialakítani,stb.Utólag mostmár bánom hogy nem jöttem össze a lánnyal!De ez van!:-)
22F
Szerintem fele annyira sem akar téged, mint te őt!!!!
Sajnos ez az igazság.
Vagy: buza
vagy: nem igazán vagy az esete.
Vagy :egy másik lányba szerelmes.
utolsónak : nem búza meg semmi ilyen.
tudom h nagyon bejövök neki és az esete vagyok, haveromnak mondogatta jópárszor h egy ilyen csajnak mint én tuti nem kellene ő .. :(
pedig dehogyisnem. !!
és tudni kell róla h nagyon nagyon félénk .. szóval már 3 hónapja megy ez a huzavona ...
nem szokott hazavinni senkit ezt biztosan tudom.
az inkább elképzelhető h buliba szabadon csinálhasson amit szeretne. de úgy néz ki h most csak nem szeretne komoly bnőt, nem akarja még vkinek a lelkét ápolgatni v nem tudom .. :(:( haverom szerint most nem olyan az élete h beleférjen egy kapcsolat.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!