Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú az osztályból, de nem merem neki bevallani. , Mit tegyek?
Szia !
Hmm...A figyelmét felkeltheted egy kis újítással (új frizura , új smink stb...) , Menj oda hozzá beszélgess , vedd fel msnre :)
15 L
Nekem 6 napja vallotta be egy tündéri csaj ismerősöm, hogy szeret. Azóta mindketten a mennyben érezzük magunkat, Én mindenképp ajánlom, hogy valld be neki, hogy tetszik neked! Mikor együtt vagytok és nevettek. Ha zavarba jön, akár fogd meg a kezét, és kérdezően sugalld felé (tehát ne nyíltan mondd), hogy nem szeretne-e megcsókolni! A másik csaj pedálozzon csak, a főnyeremény úgyis Te vagy!
jó8
Ne aggódj a csávók is beszariak. Biztos vagyok benne, hogy ős is ugyanabban a cipőben jár mint te! Szerintem mond el neki nyugodtan, hidd el ő jobban zavarban lesz mint te! Ha meg netalán a másik verzió jönne be, amitől tartottál, akkor nem éri meg tovább foglalkozni vele, mert egy valódi bunkó!
Sok sikert!
És azért a fejleményekről beszámolót kérünk! 8)
ha olyan a helyzet mond meg neki és kész
mit veszthetsz
ha bejössz neki az jó
ha nem akkor sztem ugyan úgy fog kezelni mint eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!