Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék ázsiai csajokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ázsiai csajokat felszedni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy igencsak vonzanak az ázsiai nők (különösen a japánok), és sokszor gondoltam már rá, hogy felszedek egyet, de egyszerűen nem tudom, hol kereshetném őket. Havonta, ha lát egyet az ember az utcán, diszkóban talán ha egyszer láttam összesen, így elég nehéz. Persze, nem csak az a lényeg, hogy ázsiai legyen, hanem hogy jól is nézzen ki. Úgyhogy, nem kérek olyan válaszokat, hogy "menj ki a Józsefvárosira, ott van rengeteg!". A "Fizess be egy thai kruvára!" sem érdekel, én sima, halandó embereket akarok megismerni.
2010. febr. 5. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem tudom hogy hol vannak de a belváros közelében sok van sztm :D
2010. febr. 5. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Én japán nő lenni :)
2010. febr. 5. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg túl sok animét nézel...
2010. febr. 5. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:
chinagirllove.hu XD
2010. febr. 6. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a kínai büfé,kínai bolt egyáltalán nem hülyeségek.Ott szerintem pont átlagos hétköznapi csajok vannak.Ebédelj minden nap ugyanabban a kínai étteremben,és közben kezdj el beszélgetni a csajjal,ebből akár lehet is valami.Ha ez hülyeség,akkor nem értem,mire gondoltál.
2010. febr. 6. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!