Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sexy szép egyszóval a plázacicás csajokat hogy lehet felszedni?
szexy és szép = plázacicás :S
Köszönöm a normális és szép nők nevében :S
Elb@szott egy ízlésed van, ha szerinted a plázacicák szépek.
Lengesd meg a kocsid kulcsát és a tenyeredből eszik.
a plázacica lányok esetében mondjuk ki az igazságot: 3 dolog kell: pénz a köbön.
hiába mondogatják, hogy jaj érzelem kell, meg bizalom, bla bla bla. a plázacicáknak a pénz kell, másodsorban a jó külső. sajnálom, de én még nem láttam olyan plázacicát, aki szegény, vagy kevésbé módos, de jószívű, kedves sráccal járt volt.
egyik ismerősömmel pl most szakított a tipikus plázacica csaja, mert a srácit kirúgták. előtte ment a szerelem, ötezer smacizós kép face-en, szívecske meg nyálas ömlengős idézetek, de amint elapadt a srác pénzforrás, hirtelen hideg lett a csaj, 1 hét múlva meg pápá. ezeknek a pénz, a ruhák, a party-k, a kiegészítők, a külsőségek a fontosak. a pasi is egyfajta kiegészítő, azt akarják, hogy mindenki lássa, milyen drága táskájuk, ruhájuk, és pasijuk van, aki viszi őket ide-oda, és megvesz mindent, amit akarnak. mert üresfejű buta libák, akik szerintem csak szopatni vagy egyéjszakásra jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!