Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a legjobb barátomnál?
19éves srác vagyok és a legjobb barátom egy 16éves lány aki korához képest elég érett. Egy ido után tobbet éreztem mint barátság és késobb el is mondtam neki, de erre most az a válasza hogy ezt meg kell emésztenie. Most mit tegyek? Még nem volt pasija és még nem is volt szerelmes...és olyan jól kijovunk egymással...azt mondt ahogy én vagyok a legfontosabb személy az életében...
Vki segítsen!
Nálunk is ez volt a helyzet, a legjobb barátom 3 éve belém szerettett. Elkezdett velem flörtölni, simogatni, majd írt egy mindent elmondó "beléd szerettem" sms-t. Utána kb 3 hétig nem találkoztunk, majd meglátogatott... és azóta együtt vagyunk, és már a családtervezésben vagyunk.
Eleinte nekem is voltak kétségeim, hogy ha szakítunk akkor elveszítem azt az embert akiben a legjobban megbíztam akinek mindent elmondhattam, de most már jól vagyunk.
Jól gondold meg mit teszel, mert ha még nem volt szerelmes nem biztos, hogy együtt maradtok évekig, és akkor nagyon fájdalmas lesz az elválás. Egy jó barát elvesztése.
Koszonom hogy megpróbáltatok segíteni...igaz nem lett semmi a dologból de ugyanúgy legjobb barátok maradtunk és ami érdekes hogy így is boldog vagyok :)))
(azért ez a helyzet megerosítette a barátságunkat és sokmindent elmeséltunk egymásnak a másikrol amit még idáig nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!