Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj a csúnyák a fogaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj a csúnyák a fogaim?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy elvileg egész helyes vagyok, viszont még sosem volt barátnőm. Az egyetlen ami nagyon csúnya rajtam a fogaim. Napi 2x mosom kiskorom óta minden nap, mégis sárgák, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy össze vissza állnak, mert nagyon későn nöttek ki, és még nem esett ki vagy 5 tejfogam, mögötte viszont már jönne a rendes, igy valahol mintha egyáltalán nem lenne, és a lányok amikor meglátják valószinüleg azt hiszik rögtön hogy nem ápolom öket, és ilyen igénytelen vagyok, közbe pedig erről nem tehetek. Fogszabályzom lesz majd, de amig nem nö ki az összes fogam ugye nem lehet berakni. Lehet hogy ez taszitja a lányokat? 16F
2015. jan. 5. 16:53
 1/9 anonim válasza:
fogorvos lemaratja a sárga cuccot
2015. jan. 5. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
nem. 20/f
2015. jan. 5. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Baja?

Legalabb a kerdesed legyen ertelmes.

De amugy nem olyan gaz,igy h megindokoltad. Nem tehetsz rola.

Viszont a fogszabalyzo tenyleg jo lesz mar.

2015. jan. 5. 16:56
 4/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Ne parazz.
2015. jan. 5. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Hat. Igen. Lehet hogy ez taszitja oket. En is lany vagyok. Nekem sem tetszik a sarga fog, az en fogaim gyonyoru egeszsegesek es feherek. Es persze nem tehetsz rola, de ez nem szep, nem helyes, es igen, rondanak nez ki. Valoszinuleg ezert nem volt meg baratnod...de sok sikert. Kivanom, hogy legyen:)
2015. jan. 5. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére nekem nincsenek ilyen gondjaim...

19 vagyok (fiú) és eddig 1 fogamat tömték be

kiskoromban mindig mondták hogy ritka szép fogaim vannak

egyébként hagyd hogy az idő dolgozzon később nem lesznek ilyen gondjaid! :)

2015. jan. 5. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sajnos, ha valakinek csúnyák, vagy visszataszítóak a fogai, az az egész összképet tönkreteszi. Őszintén én sem szívesen csókolóznék egy olyan sráccal akinek csúnya, nagyon sárga vagy feketék a fogai. Az, hogy össze-vissza áll még önmagában nem olyan nagy baj. Lehet rajta segíteni fogszabályzóval.
2015. jan. 5. 17:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálok minél kevesebbet nevetni, csak halványan mosolyogni, de egy lánynak ugy is magamat anám, és eléggé humor, vicceskedő, mindenen jókat nevető fiú vagyok, így ha folyton azt látná, megértem.
2015. jan. 5. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:

szia, lehet, hogy nem tehetsz róla, de ez nincs rád írva és ha tudnám is...nálam a fog nagyon fontos, hogy normális legyen. de nem minden lánynál. sok sikert

17/l

2015. jan. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!