Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyszín: Busz. Szituáció: Kiszemelt lány fülében szól a zene. Hogy indítsak?
egyik ismerősöddel menj. te leszel az egyes ismerősöd a kettes.
2-es odamegy a csajhoz elkezdi basztatni stb stb
1-es mint lovag előlép és leütöd a spanod
Azt leszállsz a csajjal.....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
"Jegyeket Bérleteket.." Hát ez nálam is bejött xD
de inkább az a részleg h Zámbó Jimmy számot elindítasz egy erősítővel xD
Am....várd meg a buszt, és ha állóhelyed van, de mellette nem ül senki ülj mellé(persze kérdezd meg h szabad-a és szélesen vigyorogj xD)
Huh...Én ugyan vidéki vagyok, de én is busszal járok és szívesen hallgatok zenét közben. Szóval olyan lány vagyok kb. ezen a téren mint a meghódítandó lány.
Az a hülyeség, hogy a zenehallgatás egyenlő egy "kopj le!"-vel az csak egy kitaláció. Valaki egyedül utazik a buszon és szeret zenét hallgatni. Ez még nem jelenti azt, hogy nem akar esetleg valakivel beszélgetni.
Nekem ez jönne be:
Leülsz mellé, vagy mellé állsz vagy teljesen mindegy. A lényeg az, hogy ne félj. Megszólíthatod sokféleképpen: Szia! Sokszor látlak a buszon! Nincs kedved beszélgetni?" "Jegyeket bérleteket!" (tudom már mondták, d jó ötlet ;)) "Szia! Zavarlak?"... Ilyenek. Mindenképp puhatolózd ki, hogy zavarod e, mert ha igen az nem túl jó...-.-"
Amúgy ez a ketten mentek dolog is jó ötlet. Én személy szerint bírom a "lovagokat" ;)
Csak ha alakulna valami ne felejzsd el még időben elmondani, mert később balhé lehet belőle...
ugyanez a szitu volt egyik nap velem, csak én csaj vagyok. nem tudtam mi a jóistent csináljak, h leszólítson, pedig aranyosan rám is nézett és egymásra mosolyogtunk, de mindketten zenét hallgattunk, nem voltam benne biztos, h kíváncsi rám.
simulj hozzá vagy kapaszkodj belé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!