Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova lehet ilyen hidegben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lehet ilyen hidegben elvinni egy lányt, ha nem akarok végig ücsörögni, hanem egy mozgalmas, változatos randit szeretnék?

Figyelt kérdés
úgy szeretném, hogy ha nincs is sok dologra lehetőség, valamiben legyen különleges. 24F
2015. jan. 1. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Befizeted magatokat egy sítúrára
 2/6 anonim ***** válasza:
Korcsolyázni?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Koripálya? :)

Kicsit hideg van, de max. jobban felöltöztök. Tök hangulatos tud lenni, közbe foghatjátok egymás kezét, stb. :)

22N

4/6 anonim ***** válasza:
Vannak fedett pályás játékok, amiket rossz időben is lehet játszani, pl. biliárd, teke, squash, stb. Én a helyedben valami olyan helyre vinném, ahol ilyesmit lehet csinálni.
2015. jan. 1. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha első randiról van szó, akkor legjobb az egyszerűség (kávézó, cukrászda stb), mert akkor egymásra tudtok figyelni, hiszen egy korcsolyapályán maximum a lábszámát tudod meg. (Plusz: Az első randi szabály (nem viszünk lányt hangos, zsúfolt tömegbe) továbbra is érvényes).

Ha már a sokadik randevúról van szó, akkor a klasszikus mozi, palacsintázóakat ajánlanám, de mivel te különlegeset szeretnél pár tipp: cirkusz, állatkert (jobb idő esetén), Csodák Palotája, Normafa. (És tökéletes "nem első" randi: páros főzősuli).

De az első és legfontosabb: Egy randi nem az étteremtől lesz varázslatos, hanem Tőle.

2015. jan. 1. 18:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó kis tippeket kaptam. Pl. a korcsolya dolog tetszik, csak még életemben nem korcsolyáztam. A csodák palotájára gondoltam én is. A többiek mit gondolnak róla? A lényeg, hogy akár több helyszín is lehet, hogy érdekes utazás legyen ne csak unalmas ücsörgés. Beszélgetni mindig lehet. Nem?
2015. jan. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!