Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen tipusú lányok mint én, bejönnek a srácoknak? (lent)
Figyelt kérdés
Tudom h sokakat idegesit,h sok az ilyen kérdés,de ez az oldal azért van,h kérdezhessünk bármit! szóval... Külső: kb 167 cm magas vagy,és még remelém elérem a 175 cm-t,kb 65-66 kg vagyok,de egyébként csak a csontjaim miatt,a testem egy picit elhagyatott(más szót nemtaláltam rá:D),de dolgozom raja,nincs túl nagy cicim,de szerintem az én koromban ez nem olyan nagy tragédia,még nőhet,hosszú szőke hajam van,kék szemem,azt mondják h helyes arcom(szerencsére,patti mentes),nemsűrűn sminkelem magam.Belső:van humorom,a legtöbb ember viccesnek,kedvesnek,segitőkésznek tart,az a szerény,félénk,szégyenlős lány vagyok. Egyéb: nagyon szeretek olvasni,jó tanuló vagyok,de nem vagyok stréber. kb ennyi magamról.2014. dec. 31. 22:36
13/17 A kérdező kommentje:
utolsó,kicsit még nőni szeretnék,de a 175 cm csak példa volt,10-ik,nemsértődtem meg,igazad van,de én ilyen vagyok:) többiek- 14:)
2014. dec. 31. 23:33
15/17 A kérdező kommentje:
12-ik: Pozsony környéke:)
2015. jan. 1. 14:00
16/17 A kérdező kommentje:
*14
2015. jan. 1. 14:00
17/17 smbence válasza:
Szia:)
esetleg ha egy képet valahol tudnál magadról mutatni, jobban tudnék véleményt alkotni:)
Vagy privibe elküldöd a facebook linkedet és írok:)
Amúgy a leírásod alapján jók az adottságaid:)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!