Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én aggódom túl vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én aggódom túl vagy tényleg érdeklem?

Figyelt kérdés

Már kétszer randiztam egy sráccal. A második randin csattant el a csók..ami jó hosszúra sikerült.

Már aznap este írt, hogy mi van velem. Viszont olyan fura volt..kimért. Lehetséges, hogy meggondolta magát vagy ilyenek? Vagy csak én vagyok hülye, hogy ha nem ír smilet a szöveg után akkor már azon agyalok h nem is akar semmit?

2014. dec. 30. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Jaj nemár. Ne az legyen meghatározó, amit facen csinál. Nehogy már egy hülye hangulatjel hiánya miatt idegesítsd magad. Élőben megcsókolt meg már írt is...mi kell még?
2014. dec. 30. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom tiszta hülye vagyok....
2014. dec. 30. 17:34
 3/4 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Lephettek a kovetkezo szintre,es 1-nek igaza van.
2014. dec. 30. 17:37
 4/4 PearlDiver ***** válasza:

Az számítson amit élőben tesz és mond. Chaten nagyon könnyű félreérteni egymást, ne variáld túl.

Viszont az a jó ha találkoztok rendszeresen, szóval te is nyugodtan kezdeményezd :)

2014. dec. 30. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!