Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami olcsó\ingyenes randihely?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami olcsó\ingyenes randihely?

Figyelt kérdés
Valami olyan hely kellene ami romantikus is es nem is drága. Sajnos egyikunk se áll annyira jól anyagilag,pedig szivesen fizetnék mindent a lanynak, de hat sajnos nem tudok.....
2014. dec. 29. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Krízis szálló
2014. dec. 29. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
park
2014. dec. 29. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Séta egy parkban vagy valahol.
2014. dec. 29. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A park ilyen hidegben azért elég rossz. Közös metrózás? :)
2014. dec. 29. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Séta vmi plázában sztem....mert parkhoz tényleg kicsit hideg van most
2014. dec. 29. 16:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Ilyen hidegbe nem jó kint sétálgatni pedig az lenne a legjobb megoldás...plázára én is gondoltam de oda meg ő nem akar menni :/
2014. dec. 29. 18:25
 7/7 anonim válasza:

Ha BP-i vagy, akkor szerintem az egyik leg tutibb helye a Bali Caffe. Az Astoriánál van, nagyon igényes, jó a megközelítése, és korrekt árak, és udvarias kiszolgálás. Nekem ez az egyik kedvenc első randi helyem :)

Árakat tekintve, ha isztok néhány teát/kávét akkor kb. 2000 Ft-ból megvan a történet :)

Ha esztek is az már más, az ételek 3-4 ezer körül vannak. De én mindig csak kávézni szoktam ott :)

A link: [link]

2015. jan. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!