Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olcsó Gyros-ozót tudtok mondani Budapesten, ami jó randihely lehet?
Érdekelne olyan étterem is, ami benne van a torkos csütörtök akcióban. Vagy pedig olcsó hely, ahol nem csak randizni-beszélgetni lehet, hanem bizony egy nagy séta után jól degeszre is tömhetjük magunkat.
Vagy eleve bukó az ötlet?
Én meg nagyon is örülnék ennek az ötletnek, egyáltalán nem várom el, hogy egy randin a fiú drága étterembe vigyen! Én sem szeretném egy alkalom alatt elkölteni az egész zsebpénzemet. Sajnos helyet nem tudok mondani, bocsi.
16/L
Alapvetően nem rossz ötlet, az egyetlen gond vele, amivel én is akkor szembesültem, amikor a sokadik randin ültünk a gyros felett, hogy basszus, ezt csak marha undorítóan lehet enni :D
Jászain a Szeráj pl jó és szerintem nem is drága.
25N
A Móriczon van egy kultúrált olcsó gyrosos,de a KFC mellett van egy isteni kínai,simán elmenne étteremnek,szép és olcsó,ráadásul ott van egy köpésre a feneketlen-tó,ahol lehet sétálni,és télen is szép.ráadásul,ha nagyon fáznátok,vagy ilyesmi,akkor ott az Allee,h felmelegedjetek.szóval minden egy helyen :)
21/l
plusz a szent gellért téren pont a villamosmegállóban van egy nagyon pici,de különlges kisbolt.árulnak rengeteg külföldi csokit,meg üditõket,megfizethetôáron. ja és persze a gellértsdhegyen is sétálhattok :)
6-os vagyok, azt hiszem, ez esetben előembernek minősülök én, és még nagyon sokan, amiért a gyros az nekem az, amit pitában adnak és azt bizony kézzel eszem meg, fúj :)
A gyros tál meg az olcsóság meg nekem már nem fér össze, a tál 1300-1500 Ft, ennyiért normális kaját is lehet enni kifőzdében. Arról nem is beszélve, hogy milyen ebédet főzök neked 1500 Ft/főből ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!